Dekor / Otthon

Ilyet még nem láttál! Konyhabútorból készített ágyat az apuka

Ilyet még nem láttál! Konyhabútorból készített ágyat az apuka

Chris Heider egyedi ágyat álmodott meg a kislányának – azt szerette volna, ha nincs a világon senki más, aki hasonló fekhellyel büszkélkedhet. Ennek megfelelően igen jól választott alapanyagot: IKEA-s szekrényekből, főleg konyhabútorelemekből állította össze a különleges ágyat.

A leleményes apuka valóban konyhabútorból épített ágyat a lányának, a szerelésről készített videóban pedig nem csupán azt árulja el, hogyan állította össze a praktikus és egyedi bútordarabot, hanem egész pontosan megjelöli, milyen méretekkel és alapanyagokkal dolgozott.

A tervezés után Chris összeállította a lapra szerelt elemeket, ügyelve arra, hogy ne csupán az ágynak legyen helye, hanem a sok-sok apróságnak is, amiket a lánya szeretne elérhető közelségben tudni. Többek között ezért dolgozott fiókos elemekkel – de persze a praktikus lépcsőről sem feledkezett meg, ami felvezet az „emeletre”.

Az apuka csavarok segítségével alaposan összefogatta az elemeket, így gondoskodott arról, hogy azok ne csússzanak szét a használat során és biztosan tartsanak, amikor lánya játszik, illetve pihen az ágyon. Olyannyira átgondoltan tervezte meg a rendszert, hogy még a matractartó rácsot is saját maga építette! A végső simítások után pedig már csak a kuckósítás volt hátra… 🙂

 Nézd meg, hogyan készül lépésről lépésre a kislány ágyikója!

Szerencsére nem Chris az egyetlen, akinek eszébe jutott valami igazán egyedit létrehozni a svéd bútorgyár pénztárcabarát termékeiből. Még több IKEA hackért kattints ide!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást