Édesen vagy sósan, uzsonnaként vagy desszertként – a többségnek mindegy, hogyan és mikor, csak ehessen palacsintát. Így vagyunk mi is ezzel, ezért összegyűjtöttünk nektek 4 különleges palacsinta receptet, amit érdemes kipróbálnotok, ha új ízekre vágytok!
A mirelit spenótot hagyjuk kiengedni. Miután teljesen kiengedett, egy kis részét félretesszük a töltelékhez, a maradékot pedig habverővel alaposan összekeverjük a tejjel, a tojásokkal, a liszttel, a parmezánnal és végül ízlés szerint megsózzuk.
A kapott tésztából kisütjük a palacsintákat, míg aranysárga lesz a színük.
Ezután megkenjük őket a tejszínnel és a töltelékhez félretett spenóttal, majd feltekerjük őket és ferdén felszeletelve tálaljuk.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!