Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nehéz lépéseket kell megtenned, de tudod, hogy egy olyan helyre visznek, ahol jobban fogod érezni magadat. Ha nem kellene néhány kihívással is szembenézned az út során, talán nem is értékelnéd úgy az eredményt.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Bármit teszel is, most mindig van egy másik gondolat is, ami a fejedben motoszkál. Lehet, hogy ideje lenne észrevenni, mit is akar üzenni neked a benső hangod, és nem elnyomni az ösztöneidet.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Másokra is tekintettel vagy, és ez azt jelenti, hogy akár egy kis kényelmetlenséget is hajlandó vagy vállalni, csak azért, hogy nekik jobb legyen. Ha te leszel ilyen helyzetben, ők is megteszik majd.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valaki keresetlen őszinteséggel fordul majd hozzád, és a kellemetlen helyzet jobban megviselhet, mint kellene. Vedd észre, hogy ki az, aki azonnal melléd áll, és ki lesz az, aki habozik.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Szeretted volna, ha van valaki, aki a te pártodat fogja egy vitás helyzetben, de könnyen egyedül találhatod magadat. Az is lehet, hogy ez egy jel: talán mégsem kellene olyan biztosnak lenned az igazadban.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a céljaid lassan kicsúsznak a kezeid közül, és el kell fogadnod, hogy nem minden az elképzeléseid szerint alakul. Ha ez ellen nem küzdesz tovább, megkönnyíted a saját dolgodat.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem érted, miért csinál valaki olyan nagy ügyet valamiből, amikor a probléma egészen könnyen helyrehozhatod. Ne bosszankodj ezen, inkább legalább te legyél az, aki a megoldást keresi.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nem mindig könnyű az együttélés valakivel, bármennyire is szeretitek egymást. Lehet, hogy a mai napon az egyikőtöknek engednie kell valamiből, ami fontos a számára, hogy visszaálljon a rend.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Semmi nem az, aminek elsőnek tűnik, és ez kicsit zavarba hozhat, kellemetlenül érezheted magadat a dolgotól. Hamarosan azonban megszokod ezt a felállást, és azt is látod majd, hogy izgalmasabbak így a dolgok.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Sok mindent elterveztél, és csalódott lehetsz, amikor nem ennek megfelelően alakulnak a dolgok. Ne bénítsd meg magadat a csalódottsággal, mert ezzel csak még távolabbra kerülnek a céljaid.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Ha nem tudod, hogy mit szeretnél, azt sem fogod tudni, hogy hogyan juthatnál el oda. Először a céljaidat kell tisztáznod, addig senki nem tud segíteni neked abban, hogy el is érd ezt.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem mindenki hisz benned, de ne hagyd, hogy ez elbizonytalanítson. Inkább vedd kihívásnak a dolgot, és csak azért is bizonyítsd nekik, hogy készen állsz a csata megvívására, sőt a győzelemre is.


Kapcsolódó cikkek