Ennyi évesen találkozol a Nagy Ő-vel: így derítheted ki egyszerűen

Ennyi évesen találkozol a Nagy Ő-vel: így derítheted ki egyszerűen

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ennyi évesen találkozol a Nagy Ő-vel: így derítheted ki egyszerűen

Így számolj!

Ha kíváncsi vagy, számítsd ki a nevedhez tartozó számot: minden betűhöz az ábécében elfoglalt helye szerinti érték tartozik, így az A 1-et, az Á 2-t, a B 3-at ér, és így tovább.

A számokat add össze, majd, ha többjegyű számot kapsz, ennek a jegyeit is add össze, amíg egyjegyű szám nem lesz a végeredmény.

Például 129=1+2+9=12=1+2=3. Ha megvan a saját számod, olvasd el, hány éves korodban talál rád a nagy Ő!

A kapott szám: 1

Ha a nevedhez az egyes szám tartozik, nagy valószínűséggel már megismerkedtél a nagy Ő-vel, az egyes szám hordozói ugyanis egészen fiatal korukban, nem ritkán már gyerekként találkoznak azzal, aki majd később a párjuk lesz.

Sokszor azonban éppen csak keresztezitek egymás útját, és már tovább is álltok, nem sejtve, hogy a jövőben másképp fogtok nézni egymásra.

Az egyes szám hordozói tehát korán találkoznak a szerelemmel, de hosszú ideig csak párhuzamos, és nem közös utakon járnak.

A kapott szám: 2

A kettes szám hordozói jellemzően a húszas éveikben, de többnyire valamilyen nagy fordulóhoz kötődően találkoznak azzal, aki a párjuk lesz az életben.

Ez lehet az iskola befejezésekor, az első munkahelyen, vagy akkor, amikor elköltöznek otthonról.

Minden esetre jellemzően fiatalon, és még egy nagy kaland előtt találkoznak az elsöprő szerelemmel, így az új pályára már együtt léphetnek rá a párjukkal, és együtt taposhatnak közös ösvényt maguknak.

A kapott szám: 3

A hármas szám hordozói sokszor csak egy későbbi életszakaszban találnak rá a szerelemre, akkor, amikor sok dolgukat már elrendezték, megalapozták a saját kis világukat.

Az sem ritka, hogy túl vannak már néhány komolyabb kapcsolaton, és a 40-es éveikben találkoznak valaki olyannal, aki mindent megváltoztat, amit addig a szerelemről gondoltak.

Lehet, hogy kicsit tovább kell várniuk, mint másoknak, de addig sem magányosak, az elsöprő szerelem ereje pedig kárpótolja majd őket.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást