Párkapcsolat / Szerelem

Azt hitted, csak egy lelki társad van? 5 típus, akivel találkozol életed során

Azt hitted, csak egy lelki társad van? 5 típus, akivel találkozol életed során

A Barát Lelki Társ

Megismersz valakit, akivel az első pillanattól kezdve úgy érzitek, mintha egész életetekben ismertétek volna egymást. Órákon keresztül tudtok beszélni és sosem fogytok ki a témából, mindent el tudtok mondani egymásnak, minden kínos élményt vagy kínzó titkot. Ez az ember szinte jobban ismer téged, mint ahogy te saját magad és rendkívül fontos szerepet tölt be az életedben.

Úgy ért meg, ahogy a világon senki más és végigkíséri az egész életed, a mélypontokkal és a boldog időszakokkal együtt. Az Igaz Barát nagy kincs és sosem fog elhagyni.

A Katartikus Lelki Társ

A Katartikus Lelki Társ legtöbbször szerelem formájában robban be az életünkbe, de nem minden esetben. Ez az ember olyan, mint egy tornádó, aki arra kényszerít minket, hogy újragondoljuk életünket és megváltoztat bennünk mindent. Mintha felülnénk egy vad, száguldó hullámvasútra – ami egyszerre élvezetes és félelmetes – majd egyszer csak kiesnénk belőle.

Egy ilyen ember után sosem vagyunk ugyanazok, mint akik azelőtt voltunk, hogy megismertük őket és életünket utánuk két részre osztjuk: arra, ami őelőtte volt és arra, ami utána.

Ugyan legtöbbször ez a személy – mint ahogy a tornádó – romokban hagy minket, de ennek is megvan a maga szépsége, hiszen megadják a lehetőséget, hogy újraépítsük magunkat.

A Románc Lelki Társ

Ez a fajta lelki társ nem marad örökre az életünkben hiszen ő vagy az első szerelmünk, vagy egy rövid, de meghatározó régi kapcsolat, vagy pedig egy kellemes „barát extrákkal”.

Ez a személy és a vele töltött idő sokat tanít nekünk magunkról és az életről, majd egy kellemes emlékké válik.

Sosem elsöprő, szenvedélyes szerelemként jelenik meg, később mégis komoly, jelentőségteljes kötődéssé válik. Ennek az embernek hálásak vagyunk és jó szívvel gondolunk rá akkor is, mikor már nincs vele kapcsolatunk.

Joanna Nix-Walkup/unsplash.com

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást