Párkapcsolat / Szerelem

Gyűrűt kapsz karácsonyra? 3 jel, hogy a pasi lánykérésre készül

Gyűrűt kapsz karácsonyra? 3 jel, hogy a pasi lánykérésre készül

Minden ajándék kedves, amit jó szívvel adnak, a szerelmünktől érkező meglepetés pedig mindig különösen közel áll a szívünkhöz. Bármilyen aprósággal rukkoljon elő is a párod, biztosak vagyunk benne, hogy örülni fogsz neki, de ha olyantól várod a meglepetést, akivel az életedet is szívesen leélnéd, lehet, hogy egy kérdésnek és egy gyűrűnek örülnél a legjobban. Íme, néhány jel, ami arra utalhat, hogy megkapod, amit szeretnél.

Beszéltetek már a dologról

A lánykérés lehet igazi meglepetés, de azért ma már igen ritka, hogy csak úgy, a semmiből érkezzen.

A lánykérésnek nagyobb a valószínűsége, ha már korábban beszéltetek házasságról, legalábbis olyan szinten, hogy tisztáztátok, hogy mind a ketten vágytok a ceremóniára, és egyikőtök sem idegenkedik a gondolatától, illetve, hogy fontosnak tartjátok, hogy ilyen formában is megerősítse két ember a kapcsolatát.

Az sem utolsó szempont, ha emellett az is szóba került, hogy egymással is szívesen élnétek le az életeteket. Ha szoktatok beszélni a közös jövőről, akár egy közös otthonról, akár gyerekekről, akár csak arról, hogy hogyan képzelitek el időskori napjaitokat egymás oldalán, akkor arra is van esély, hogy a szerelmed az ünnepekkor fel is teszi neked a nagy kérdést.

Titokzatos szárnysegédek

Magát a formát, a díszítést, a stílust sem egyszerű kiválasztani, és bár sok férfi vállalkozik a dologra, azért olyanok is akadnak, akik a biztonság kedvéért inkább segítséget kérnek.

Egy gyűrű kiválasztása nem egyszerű feladat, és nem csak azért, mert a méretet is el kell találni.

Ha egy családtagod, vagy egy barátnőd gyanúsan viselkedik, esetleg mostanában a hátad mögött a szokottnál többet beszélget a pároddal, akkor az is akár egy jele lehet annak, hogy közösen szerveznek valamit, például a gyűrű kiválasztását.

Ha valamelyik bizsud eltűnik néhány napra az ékszeres ládikádból, majd titokzatos módon visszakerül a helyére, az is jó okot adhat a gyanakvásra.

Gondoskodj róla, hogy minden állítható gyűrűdet úgy tedd el, ahogy az az ujjadra illeszkedik – könnyítsd meg ezzel a meglepetést szervezők dolgát.

Különleges helyszín

Valószínű, hogy a párod nem a családi vacsora közben akarja megkérni a kezedet – bár persze erre is lehet példa – ezért az ajándékbontást olyan időpontra időzítheti, amikor kettesben vagytok.

Ha az a szokás, hogy valamelyikőtök családjával ünnepeltek, most a szerelmed mégis felveti, hogy korábban esetleg lehetne egy „saját” karácsonyotok, esetleg szeretne elutazni valami igazán romantikus helyszínre, akkor az is jele lehet annak, hogy ajándékként valami kereket vásárolt, és egy nagy kérdéssel készülődik.

Lényegében bármi, ami a szokásostól eltér, vagy szembe megy a már kialakult hagyományaitokkal, jele lehet annak, hogy a párod olyan környezetet próbál teremteni, ami a lehető legjobban illeszkedik a lánykérés meghitt pillanatához. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást