Gyorsteszt – 5 másodperc alatt kiderítheted, milyen vezető válna belőled

Gyorsteszt – 5 másodperc alatt kiderítheted, milyen vezető válna belőled

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Gyorsteszt – 5 másodperc alatt kiderítheted, milyen vezető válna belőled

A módszer feltalálói

Az ötlet két amerikai professzortól származik, akik később egy könyvben is összefoglalták, milyen érdekességekre bukkantak a módszer segítségével.

A tesztet te is kipróbálhatod: mindössze annyit kell tenned, hogy az ujjad segítségével egy képzeletbeli E betűt rajzolsz a homlokodra – és már kész is vagy.

Noha elsőre úgy tűnhet, ez alapján nem sok mindent állapíthatsz meg a személyiségedről, valójában több dolgot is elárul rólad az, hogy az E betű milyen irányba néz.

Mások fontosabbak

Ha az E betűt tükrözted, hogy az másoknak legyen olvasható, akkor mindig figyelemmel kíséred, hogy a környezeted milyen véleménnyel vagy meglátással van egy feladatról.

Ez a jó kapcsolatok szempontjából sokat számít, szakértők szerint azonban a vezető típusú személyek magukat helyezik előtérbe, és többet adnak a saját véleményükre.

Saját vélemények

Ha az E betűt úgy írtad, hogy az neked legyen olvasható, akkor a szakértők szerint megvan benned az, ami egy vezető típusú emberben is.

Ez ugyanis azt jelképezi, hogy inkább énközpontú vagy, ami a legtöbb erős személyiségű főnökre is jellemző.

Általában a saját ötleteidet helyezed előtérbe, mert megvan benned az a magabiztosság, aminek köszönhetően sosem ingasz meg, ha döntést kell hoznod.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást