Gyógyhatású ásványokkal kápráztat el a magyar márka – interjú a Zolami ékszer egyik tulajdonosával

Gyógyhatású ásványokkal kápráztat el a magyar márka – interjú a Zolami ékszer egyik tulajdonosával

Címlap / Életmód / Lélek / Gyógyhatású ásványokkal kápráztat el a magyar márka – interjú a Zolami ékszer egyik tulajdonosával

Így van ezzel Iglódi-Szaller Amanda és családja is, akik az autoimmun betegségeiből kifolyólag ismerkedtek meg mélyebben az ásványok varázslatos világával. Mára pedig már családi vállalkozás keretében foglalkoznak ásványékszerek és egyéb csodálatos ajándéktárgyak készítésével.

Zolami

Mikor és milyen indíttatásból döntöttetek úgy, hogy családi vállalkozást alapítotok?

2020 év elején döntöttük el, hogy vállalkozást indítunk és ezt sikerült augusztusban megvalósítanunk. Autoimmun betegségeimből kifolyólag szerettünk bele az ásványok világába. Nekünk sokat segítettek és segíteni akartunk másoknak is. Majd jöttek a gravírozott egyedi termékek, aromaterápiás ékszerek, nemesacél fonalkarkötők, sodronykarkötők, és a kislány/nagylány hajdíszek, hajráfok, hajpántok, amit először a kislányunknak, Zolnának készítettem, majd bekerültek a termék kínálatba.

Mit szimbolizál a márkanevetek?

A Zolami név családunk neveinek mozaikszava, ami tükrözi szívvel-lélekkel készült termékeinket. Zolna, Zoli és Amanda hárman vagyunk egy család, egymás nélkül nem jött volna létre, így vagyunk egy egész. Mindenképp szerettük volna megjeleníteni a márkanevünkben a mi kis családunk összetartó erejét.

Zolami

Mit jelentenek számotokra az ásványékszerek? 

Sokat segítettek nekem, nekünk az ásványok. Próbáltunk elmenni a természetes gyógymódok irányába, ha családon belül volt valakinek probléma, vagy esetleg a baráti társaságunkban szóba kerültek mint segítség, megoldás.  Az ásványok világa varázslatos, sokrétű, szemet gyönyörködtető és egyben hatásos. Természetesen a beléjük vetett hit is nagyon fontos. 

Milyen gyógyhatásai lehetnek az általatok készített ásványkarkötőknek?

Szerencsére egyre többen keresnek meg bennünket egyedi, személyre szabott karkötő készítésével. Itt mindig meg szoktam kérdezni az illető horoszkópját, problémáit, esetleges betegségeit, vagy, hogy mire szeretné kérni. Lehet az szeretet, boldogság, bőség bevonzás, szerencse, önbizalomnövelés, tanulás segítés, intuíció, különböző szervi betegségek, mint szív, tüdő, ízületi vagy akár autoimmun betegség. Az is érdekes, hogy általában az adott horoszkóp ásványai lefedik az illető betegségeit is.

Mely ajándéktárgyaitok a legnépszerűbbek?

Nagy sikernek örvendenek most az ásvánnyal töltött kulacsaink. Itt kiemelném a víz harmonizálás szerepét, fantasztikus az élettani hatásuk. Az egyedi ásványkarkötők szintén nagyon kelendőek, kérik saját részre, sőt ajándékba is előszeretettel választják. Aromaterápiás termékek (nyaklánc, karkötő, autóillatosító) közül is szívesen vásárolnak, keresztszülő felkérő, születésnapi vagy akár ballagási ajándékba.

Zolami

Egyedi kéréseket is vállaltok?

Természetesen, sőt nagyon örülünk neki.  Ilyenkor egy kicsit benne lehetünk mi is az elkészült termékekben. Főleg, ha teljesen, vagy akár részben szabad kezet kapunk. Gravírozott egyedi feliratú kulcstartókat, névvel ellátott könyvjelzőket, nevekkel ellátott ásvány karkötőket is nagyon szeretünk készíteni. Itt is, mint minden rendelésnél, szoktunk pár dolgot kérdezni az adott illetőről, akinek készül a meglepetés; kedvenc szín, ásvány, horoszkóp, stb…

A maximalizmusunk itt nyilvánul meg talán a legjobban: a termékeink egytől egyig szívből, szeretettel készülnek.

Hol érhetik el a vásárlók a termékeiteket?

A Facebook oldalunkkal indult a Zolami ékszer, eleinte csak itt voltunk elérhetők. Aztán az idei év februárjától már a webshopunk is elindult, amire nagyon büszkék vagyunk. Zoli, a férjem töltötte fel a termékeket, és a mai napig ő szerkeszti. Nagyon sok időnk és energiánk benne van, de ezt imádjuk, a sok pozitív vásárlói visszajelzés pedig szuper jó érzés nekünk.

Mely eddig kapott visszajelzésekre emlékeztek vissza a legszívesebben?

Nagyon sok ilyen van szerencsére. A legutóbbi online megrendelésekből egy kedves törzsvásárlónk köszönő üzenete az volt, hogy „Minden a szokásos csúcsszuper, imádom a karkötőt, a tollak is gyönyörűek, a nyakláncok is!” Járunk vásározni is az ékszerekkel, szeretjük a közvetlen tanácsadást és értékesítést is. Egy utóbbi vásáros élmény is közel áll a szívünkhöz. Egy kedves hölgy vásárlónk, aki szintén visszatérő, köszönte meg nekünk, hogy sikeresen kigyógyult a pánikbetegségéből a stresszoldó szettünknek köszönhetően. Ezekért a dolgokért érdemes csinálnunk, tovább és tovább.

Zolami

Milyen jövőbeli terveitek vannak?

Szeretnénk fejleszteni a vállalkozást, próbálunk folyamatosan kicsit megújulni, új termékeket készíteni, hozni. A közeljövőben szeretnénk boltot nyitni helyben, Szombathelyen. Hamarosan lesz egy átvevő pont is, ahol a megrendelt termékeket személyesen át tudják venni a kedves vásárlók. Sok vásáron leszünk jelen idén is, nagyon készülünk és várjuk sok szeretettel a vásárlóinkat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást