Mit gondolnak a férfiak a kinézetedről?

Mit gondolnak a férfiak a kinézetedről?

Címlap / Stílus / Arc / Mit gondolnak a férfiak a kinézetedről?

Kutatásokból, felmérésekből és egyszerű férfivéleményekből összeállítottunk egy rövid ismertetőt arról, mi vonzza a leginkább az erősebbik nemet.

Vonzó illat

Kutatások azt bizonyítják, hogy létezik egy mágikus illatkeverék, ami minden férfit levesz a lábáról, ez pedig nem más mint a sütőtök-pite illata és levendula kivonat illatanyaga.
A férfiakban serkenti a vérkeringést és 40%-al növeli a pénisz vérellátását.

Haj felkötve vagy kiengedve?

100 megkérdezett férfiból 45 úgy találta, hogy szereti nézni, amint a nők felkötik a hajukat. 32-en mondták, hogy azt szeretik látni, amint kiengedik a hajukat, míg a maradék 13-an mindkettőt szeretik figyelemmel kísérni.
Tehát mindegy mit teszünk a hajunkkal, az a férfiakat elbűvöli.

Elbűvölő görbületek

Azt már tudjuk milyen hatása van a kivillanó lábaknak, dekoltázsnak vagy vállaknak. De mely testrész pörgeti be a férfiakat leginkább?
Kutatások szerint a nyak és váll közti görbület egyszerűen mágikus erővel bír.

Csillámpor

Eljött az ideje, hogy eloszlassuk a csillámporral kapcsolatos kételyeket. A férfiak több mint fele teljesen kiiktatná a csillámporokat a piacról.
Bevallásuk szerint a csillám a legidegesítőbb női smink, mindenre ráragad, többek közt az ő bőrükre és ruhájukra is. Tehát csak akkor használjuk, ha csajos estére készülünk, de ha férfitársaságban indulunk meg, válasszunk egy natúr sminket.

Illatos haj

A frissen mosott haj fenomenális illatánál nincs vonzóbb, állítja a legtöbb férfi. Tanulmányok szerint a vaníliás sampon serkenti a férfiakban a vérkeringést.

Körmök

Utána néztünk, mely körömlakk szín tetszik a legtöbb férfinak, és szinte kivétel nélkül mindenki a vérpirosat választotta.
A vörös még mindig a szexiség és nőiesség szimbóluma.

Mit vesznek leghamarabb észre?

Egy felmérés szerint a férfiak 81 százaléka a nők szemét veszik legelőször észre, míg a maradék 19 százalék az ajkakra figyel fel előbb.

Sötét vagy világos szemfesték?

A férfiak a sötétre festett szemeket szeretik, de sok lány szeret a világosabb és élénkebb színekkel kísérletezni.
A legjobb kombináció egy világos szemfesték (mert optikailag növeli a szemet) és egy sötét szemceruza, ami kiemeli a szem vonalát.

Lenyűgöző tény a férfiakról

Egy nem is olyan régi tanulmány szerint a nők mindkét agyféltekéjüket használják, amikor a szépséget nézik, a férfiak viszont csak a jobb agyféltekéjüket.
Ezért van az, hogy a nők minden apró részletre figyelnek, míg a férfiak csak az átfogó kinézetet nézik. Tehát nincs miért stresszelned magad, ha nem érzel mindent tökéletesnek magadon.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást