Stílus / Test

A legszebb fül mögötti tetoválások – Aranyosak és aprók

Virág

Nem véletlenül népszerűek a virágos minták, hiszen minden növénynek más jelentése van. A szeretetet, reményt, boldogságot, vagy akár a bátorságot is szimbolizálhatják a különféle virágok. Emellett pedig gyönyörű színekben pompáznak, szóval teljes mértékben személyre tudod szabni a választott mintát. A legjobb, ha a füledet hátul ívesen átölelő motívumot választasz, ez gyönyörűen mutat.

 

Pillangó

A pillangó minták a ’90-es években hódítottak igazán, de most ismét régi fényükben tündökölnek. A lepke egyébként a változást, fejlődést jelképezi, hiszen a hernyó bebábozódik, majd csodaszép pillévé alakul. A színek tekintetében ebben az esetben is választhatod a kedvencedet, de egy egyszerű, fekete vonalrajz is szuperül mutat.

 

Korona

A korona remek páros tetoválás lehet, hiszen rád kerülhet a nőies változat, a párodra pedig a férfias. Emellett pedig önbizalmat is adhat, ráadásul gyönyörűen meg lehet rajzolni egy vékony vonallal.

 

Apró minták

Az apró minták egyébként is közkedveltek manapság, a fül mögött pedig remek helyen vannak, ha nem szeretnéd mindig közszemlére tenni őket. Lehet ez egy szív, hold, vagy bármi, ami számodra fontos jelentéssel bír.

 

További gyönyörű mintákat találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást