Férfiak vallanak arról, mik azok a dolgok, amiket sosem mondanának el a barátnőjüknek

Férfiak vallanak arról, mik azok a dolgok, amiket sosem mondanának el a barátnőjüknek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Férfiak vallanak arról, mik azok a dolgok, amiket sosem mondanának el a barátnőjüknek

Mindenki tudja, hogy a bizalom elengedhetetlen egy kapcsolatban, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a partnereknek mindent meg kell osztaniuk egymással. Sőt, bizonyos dolgokat talán jobb is, ha elhallgatnak egymás elől és nemcsak a nőnek lehetnek titkai. Férfiak vallottak arról, mi az a kilenc dolog, amiket sosem mondanának el a barátnőjüknek.

Ha nem vagy szimpatikus a haverjainak

A nők többnyire megérzik, ha valaki nem bírja őket, de azt egy férfitól sose várd, hogy bevallja neked, ha nem vagy a barátai kedvence. Egyrészt sokszor még maga előtt is tagadja ezt a tényt, másrészt ha elmondaná, a legközelebbi találkozásnál csak kellemetlenség lenne belőle. 

A húgod/legjobb barátnőd dögös

Amikor egy férfi azt mondja neked, hogy te vagy a legszebb nő, akit életében látott, többnyire komolyan is gondolja, ez azonban nem jelenti azt, hogy a többi nőben ne látná meg a szépséget. Ha a lánytestvéred, vagy a legjobb barátnőd feltűnően csinos, azt a pasid is észre fogja venni, még akkor is, ha ezt nem köti az orrodra, mert nem akar megbántani. 

Ha nem áll jól rajtad az új ruha

„Drágám, nem nagy ebben a farmerban a fenekem?” Nos, ez egy olyan kérdés, amire nem feltétlenül őszinte, hanem diplomatikus választ fogsz kapni, de tulajdonképpen nem is vársz mást, valld be. 

Lehet, hogy a kapcsolat elején nem csak te voltál a képben

Mikor még csak randizgattatok, lehet, hogy más „vasat is a tűzben tartott”, ami szigorúan véve nem megcsalás, mert akkor még nem tudta, komolyra fordul-e veled a dolog. Ha erre rákérdezel, nem fogja bevallani, de igazából nem is fontos ez, ugye?

Még mindig néz pornót

Naivitás lenne azt hinni, hogy az a férfi, aki kapcsolatban van, már nem néz pornót. Ezt a tevékenységet ugyan mindig titokban végzik – hogy ne zaklassanak fel – de emiatt nem disznók, csak szimplán férfiak.  

DESIGNECOLOGIST/unsplash.com

Minden bizonnyal több nővel volt dolga, mint amennyit bevall

Az exek és azok száma mindig kényes téma, ami féltékenykedésre adhat okot, ezért a férfiak amennyire csak tudják, kerülik ezt a témát. Ha a srác komolyan tervez veled, nem fog sokkolni a valódi számmal, és talán jobb is, ha nem tudod.

Néha eszükbe jut a legfájdalmasabb szakításuk

Mindenkinek van egy – vagy legalább egy – olyan szakítása, ami nagyon megviselte és időnként eszébe jut, még a látszólag kemény férfiaknak is. Ez nem jelenti azt, hogy téged nem szeret eléggé, csak annyit, hogy még minden nem dolgozta fel teljesen ezt az érzelmi traumát. Emiatt nem kell aggódnod, hiszen – mint említettük – mindenki küzd ezzel.

Szereti, ha nélküle mész bulizni

A legtöbb férfi élvezi, ha van egy kis ideje, amit egyedül tölthet és ebben nincs semmi kivetnivaló. Áthívja egy barátját, vagy csak leül videójátékozni (vagy éppen pornót nézni?). Mindenkinek kell egy kis egyedüllét, akkor is, ha nem vallja be. 

Nem mindig akarnak szexelni ők sem

Csak azért mert férfiból vannak, még nem jelenti azt, hogy a nap bármely pillanatában készen állnak a szexre – csak majdnem. Ők is lehetnek stresszesek, fáradtak, de ennek ellenére nagy valószínűséggel nem fognak visszautasítani, ha te éppen hangulatban vagy egy kis összebújáshoz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást