Férfiak mesélnek arról, mi az, ami megríkatja őket

Férfiak mesélnek arról, mi az, ami megríkatja őket

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Férfiak mesélnek arról, mi az, ami megríkatja őket

A férfiak többnyire magukban tartják érzéseiket, ami nem csoda, hiszen egész gyerekkorukban azt hallgatják, hogy sírni csak a kislányoknak szabad. Ennek ellenére vannak olyan pillanatok, mikor náluk is eltörik a mécses és nem az olyan egyértelmű esetekre gondolunk, mint mikor meghal egy közeli rokon. Férfiakat kérdeztünk, mi az, ami megríkatja őket.

Ha veszít a csapatuk

Nagy focidrukker vagyok és sírtam már miattuk örömömben és bánatomban is. Örömömben akkor, mikor bejutottak a bajnokok ligája döntőbe, bánatomban pedig akkor, mikor ott kikaptak az utolsó pillanatban, de akkor nemcsak én, szinte az összes barátom könnyezett. A nők ezt nem értik meg, nem is várjuk el, csak annyit, hogy nevessenek ki minket ezért, mert nekünk ez fontos. 

Ádám (39)

Bizonyos dalok

Vannak két dal, amit ha meghallok, könnybe lábad a szemem. Az egyik az első szerelmemmel volt a közös dalunk és nagyon fájdalmas volt a szakítás, a másik pedig a gimis osztályommal volt a „himnuszunk” és azokra az időkre emlékeztet. 

Geri (27)

A kedvenc sorozat vagy film vége

Tudom, hogy a sorozatok fináléja mindig direkt nagyon szomorú, de én nem is csak emiatt sírtam, mikor véget ért a kedvenc sorozatom, hanem mert a szívemhez nőttek a kedvenc karaktereim és belegondoltam, hogy már soha nem láthatom őket új részekben. Olyan volt, mintha búcsút kellett volna venni a barátaimtól, nem szégyellem, hogy meghatódtam.

Lóri (19)

DmitryPoch/depositphotos.com

Ha dobják őket a semmiből

Nem voltunk együtt régóta a volt barátnőmmel, de én úgy éreztem, minden remekül alakul, boldog voltam. Derült égből villámcsapásként ért, mikor egy este közölte, hogy szerinte folytassuk külön, csak álltam és néztem, ahogy összeszedi a cuccait és elmegy, azóta nem is hallottam róla. Éppen egy meglepetés szülinapot terveztem neki, úgyhogy annyira szíven ütött a dolog, hogy elsírtam magam. 

Barnabás (25)

Házikedvenc halála

Kigyúrt vagyok és tetovált, mindenki kemény csávónak hisz és én is annak tartom magam, de mikor elpusztult a kutyám, napokig sirattam.

Senki nem tudott megvigasztalni, az egyik legjobb barátomat veszítettem el, nagyon mélyen voltam hetekig. 

Gyuri (33)

Mikor meglátják a menyasszonyt az esküvőn

Nagyjából tudtam, milyen lesz a menyasszonyom – most már feleségem – esküvői ruhája és meg is fogadtam, hogy nem fogok az egész násznép előtt elérzékenyülni, de mikor megláttam, mégis kicsordult pár könnycsepp. Annyira szép volt, nem akartam elhinni, hogy ilyen szerencsés vagyok, hogy engem választott és együtt fogjuk leélni az életünket. 

Róbert (27)

AllaSerebrina/depositphotos.com

Sportsérülések

Kispályás focizom és évek óta nagyon jó a csapatunk, összejárunk edzésen kívül is. Sok kudarcot és sikert megéltünk már együtt és éppen a bajnokság döntője előtti meccsen szálltak belém úgy, hogy kiment a térdem és tudtam, hogy a döntőn már nem fogok tudni játszani. A fizikai fájdalmon kívül amiatt is volt, hogy elsírtam magam. 

Áron (31)

Egy hosszú kapcsolat vége

Öt évig voltunk együtt a nagy szerelmemmel és nagyon sok mindenen mentünk át együtt, mindig segítettük egymást. Sajnos a szerelem kihűlt, mindketten tudtuk, hogy közel a vég, és ugyan közös döntés volt, mégis nagyon megviselt a szakítás. Mikor elköltözött, mindketten sírtunk, nagyon nehéz volt. 

Szabolcs (28)

A gyerekük születése

A fiam nem volt kifejezetten tervezett gyerek és nagyon féltem az apaságtól, de mikor a kezembe adták, olyan érzések öntöttek el, amiket nem is tudok szavakba önteni. Csak néztem a kis arcát és bőgtem, mint egy gyerek. 

Miklós (35)

Háborús történetek

Szeretem a háborús filmeket, könyveket, a hősiesség és a bajtársiasság mindig meg tud hatni, néha könnyekig. A kedvenc háborús könyvemet már nagyon sokszor olvastam, de a mai napig tudok sírni a végén, mikor a főhős feláldozza magát és meghal. 

Petya (23)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást