Szerelem / Párkapcsolat

5 dolog, ami kell ahhoz, hogy egy férfi szerelembe essen

Biztonságos közeg

Olyan jó érzés, amikor valaki mellett igazán otthon érezheted magad, igaz? Ha tudod, hogy beszélhetsz bármiről, mert meghallgat és megért téged, átölel, és azt érezteti veled, hogy örökké biztonságban leszel.

Nőként is keressük ezt az érzést, de talán nem is sejtetted eddig, hogy a férfiaknál még nagyobb jelentőséggel bír.

Ahhoz, hogy kialakuljon nála a szerelem, kell, hogy fesztelenül érezze magát melletted, hogy megbízzon benned, és hogy tudja, bármit elmondhat neked, mert tényleg meg akarod őt hallgatni. Ha ez megvan két ember között, szerencsésnek érezhetik magukat!

A hős és az érzékeny

Minden férfi szeretne a kapcsolatában A férfi lenni. Erősnek, bátornak, határozottnak tűnni, és kicsit azt érezni, hogy a te világodban ő az egyetlen szuperhős, akire szükséged lehet. De ugyanakkor nem akarnak csakis és kizárólag ennek látszani. Nekik is van gyengéd oldaluk, ők is sírnak néha, és van, hogy nagyon szeretnének beszélni az érzéseikről, de a társadalom berögződései miatt nem mernek.

Ahhoz, hogy egy férfi szerelmes legyen, szüksége van, hogy megkapja a párjától mindkettőre a lehetőséget: hogy néha ő legyen az erős és bátor férfi, máskor pedig az a személy, aki nyíltan beszélhet az érzékeny témákról, mert mit sem változtat ez a megítélésén.

A dicséretek ereje

Ki ne imádná a kedves szavakat és bókokat? Mégis, manapság elsősorban a férfiaké a dicsérő fél szerepe, és ők csak ritkán hallják viszont, hogy mennyire jól néznek ki, vagy milyen klassz az új cipőjük. Azonban ahhoz, hogy kialakuljon a szerelem, kellenek a pozitív megerősítések. Nem is feltétlenül a külsőre vonatkozóan, hanem akár a viselkedésük, a munkájuk, az ízlésük terén. A lényeg, hogy érezze melletted, hogy észreveszed a részleteket is, ami által segítesz neki egy kicsit növelni az önbizalmát. Ez utóbbi hatalmas szereppel bír a kötődés kialakításában!

PeopleImages/istockphoto.com

Együtt a szexben is

Bár nem a szex a legfontosabb része egy kapcsolatnak, attól még nagyon is jelentős szerep hárul rá. Az együttlétek közelebb hoznak titeket egymáshoz, lelkileg és fizikailag egyaránt, az intimitás érzése pedig segít, hogy a kötelék fokozatosan erősödjön. Ha egy hullámhosszon vagytok a hálószobában is, és a partnered érzi rajtad, hogy valóban el tudod engedni magad mellette, a szex csodálatos élmény lesz.

Nincs azzal baj, ha eleinte még nem vagytok összecsiszolódva, és meg kell ismernetek egymás szükségleteit, de ha el tudjátok engedni magatokat, az már félsiker. Olyannyira, hogy a férfiaknál ez a szerelem kialakulásában, és annak megerősítésében óriási szereppel bír!

Nincs szükség taktikára

Sokan gondolják úgy, hogy ha egy férfinak rögtön minden az ölébe hullik, nem fog sokáig érdeklődni, hiszen a vadászösztön miatt egy darabig muszáj taktikázni. De ez nem igaz. Ha egy pasi érdeklődését csak azzal lehet fenntartani, hogy ködösen adod csak tudtára, tetszik-e neked vagy sem, biztos, hogy nem is keres komolyat. Aki ugyanis hosszú távra tervez, és nem csak kalandot keres, kifejezetten motiválónak találja, ha egy nő nem rejtegeti az érzéseit.

Ha kimutatja, hogy megvan a vonzalom, és nem fél beszélni a közös tervekről. Ez ad neki ugyanis egyfajta biztonságérzetet, és biztosítja őt arról, hogy ugyanazt keresitek, ezért sokkal bátrabban mer lépni feléd, esetleg távolabbi jövőben is gondolkodni. És ez kell ahhoz, hogy a szerelem ne csak egy rövid fellángolás legyen!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW