Életmód / Ezotéria

Ezt jelenti rád nézve, hogy a csillagjegyed kardinális, szilárd vagy változó

Kardinális jegyek: Kos, Rák, Mérleg, Bak

Azok, akik ebbe a jegybe tartoznak, rendkívül céltudatosak, határozottak, és ha valamit kitűznek maguk elé, minden elkövetnek, hogy valóra váltsák. Született vezetők, akik remekül tudnak inspirálni másokat, és ragaszkodnak ahhoz, hogy ők irányítsanak.

Az, hogy mit, jegyenként változó: a Rákok az érzelmek irányítását tartják fontosnak, a Kosok vezetőként tűnnek ki minden közegből, a Mérlegek a kapcsolatukban akarják megteremteni az egyensúlyt, míg a Bakok anyagilag szeretnének mindenen és mindenkin felülkerekedni.

Nehéz hatni rájuk, mert a makacsság jellemzi őket, és tanácsot csak akkor fogadnak el, ha az megegyezik azzal, amit egyébként is tenni akarnának. Általában a munka mindegyiküknél fontos szerepet tölt be, érzelmileg, egzisztenciálisan vagy anyagilag. A kapcsolatok terén olyan partner kell nekik, akivel meg tudják találni az egyensúlyt, hiszen hasonlóan irányító típus mellett állandó veszekedések jellemzik a hétköznapokat, tekintve, hogy egyik fél sem akar engedni.

Szilárd jegyek: Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő

Ahogy a neve is adja, ezek a jegyek nem igazán változnak, és nem is akarnak változtatni. Kitartanak a véleményük mellett, lelkierejük hatalmas, és épp ebből kifolyólag egy kicsit makacsak is, mert a negatív véleményt inkább meg sem hallják. Számukra a hűség a legfontosabb dolog mind barátságokban, mind kapcsolatokban, épp ezért, ha valakihez kötődnek, a végletekig kitartanak mellette.

Azt vallják, hogy ha valami tönkrement, nem kidobni kell, hanem megjavítani, ezért rájuk biztosan lehet számítani a bajban!

Ugyanígy ragaszkodnak a szabályok betartásához is, a hagyományok megőrzéséhez, és nehezen próbálnak ki új dolgokat, mert a régit, amit már jól ismernek, egyszerűen nem tudják elengedni. Leginkább a változó jegyekkel alkotják a legjobb párost, mert kiegészítik egymást, és nincs közöttük állandó viaskodás sem.

Kinga Chicewicz/unsplash.com

Változó jegyek: Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak

A szilárd jegyek szöges ellentéteiről beszélünk, hiszen ők állandó változásban vannak. A környezetük, a barátaik diktálják azt, hogy épp hogyan gondolkodnak, mit próbálnak ki, és milyen tulajdonságaik válnak dominánssá, ezért is van az, hogy ha valaki hosszú ideje ismeri őket, rengeteg arcukat megismerheti. Okkal mondják, hogy nehéz rajtuk eligazodni, és sosem tudni, épp mi jár a fejükben!

Nem félnek kockáztatni, imádnak utazni, és az intellektuális beszélgetésekben kiemelkednek, valószínűleg azért is, mert nagyon nyitottak.

A kapcsolataikban viszont több problémát is megtapasztalnak, hiszen állandó változásaikat nehéz kezelni, és a kiszámíthatatlanság sokaknak kedvét szegheti. Mégis, ennek ellenére mind a szilárd, mint a kardinális jegyekkel meg tudják találni az összhangot, ha a megfelelő személlyel ismerkednek össze.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást