Ezekkel a mesekönyvekkel szuperül lefoglalhatod a kicsiket és a nagyobbakat is

Ezekkel a mesekönyvekkel szuperül lefoglalhatod a kicsiket és a nagyobbakat is

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezekkel a mesekönyvekkel szuperül lefoglalhatod a kicsiket és a nagyobbakat is

Most, hogy ennyire sok időt tölthet együtt a család, lehetőség van nagy nevetgélésekre és szórakoztató közös programokra. Olyan interaktív, izgalmas gyerekkönyveket gyűjtöttem össze, amik igazán feldobják a hangulatot és lekötik az ingerekre vágyó gyerkőcöket.

Hahó, királyfi! Merre vagy?

Ebben a nagy méretű interaktív mesekönyvben az az egyik legbájosabb, hogy a két kis hercegnő maga veszi a kezébe a sorsát. Ők nem várják passzívan a megmentésükre igyekvő királyfikat. Útnak indulnak, de nem akárhogy!

A gyermeked döntheti el, hogy a kíváncsi lányok merre haladjanak, hogyan találjanak rá a királyfi várára.

Rozi és Lujzi mindig kétféle lehetőséget ajánl, a gyermeked kis ikonok alapján választhat, hova lapozzon a könyvben, melyik verziót olvassa, olvastassa végig. Ez a többféle kalandos utat kínáló könyv szuperül leköti a királylányos, kastélyos, sárkányos meséket kedvelő kicsiket. Egyedi vonása még az interaktív könyvnek az egymásra találással kapcsolatos üzenete, miszerint a királyfi nem csak fehér lovon érkezhet.

 

Az állatvilág zenészei

Ez egy állati jópofa könyv, a szó minden értelmében. Ilyen megközelítésben, ilyen információkat még biztosan egyetlen állatos könyvben sem olvashattál! Ebből az interaktív kiadványból csupa meglepő érdekesség derül ki a természet lenyűgöző zenei világáról.

Mesélted már valaha a gyermekednek, gyermekeidnek a gibbonról azt, hogy ő a dzsungel dívája?

Tudtál izgi dolgokat a szürke farkasok alkonykórusáról? Én bevallom, ez a könyv nagyon sok újdonsággal meglepett. A gyerkőcök odáig lesznek a kihajthatós fülecskékért is, amiken az adott oldalpáron bemutatott állat képzeletbeli lemezéről találhatnak képet és humoros adatokat. Az állatvilág zenészeit 5 éves kortól ajánlják a szerkesztők.

 

Életem első könyve

Ez a picike könyv sokkalta viccesebb, mint ahogy azt a borító és a cím alapján gondolnád. Én folyamatosan nevettem, kuncogtam az olvasása közben. Minden oldala egy-egy nagy első kaland elmesélése gyerekszemmel.

Lackfi János 6 gyermekes apaként rengeteg tapasztalat birtokosa, ráadásul sziporkázó a humora.

Az egész család remekül szórakozhat a felolvasás közben. A csecsemőkor és a kisgyermekkor nagy „elsői” mindenki számára emlékezetesek, például az első fog, felállás, bilizés, az első szülinap vagy éppen az első fodrász és bábszínház. Most a könyvet olvasva feleleveníthetitek ezeket! Jó nevetgélést hozzá!

Rajzolj mindenféle állatot!

Szeret a gyermeked, szeretnek a gyermekeid rajzolni? És te szeretsz? Vagy szeretnél, de kifogytál az ötletekből, viszont tanítgatnád a csemetédet, csemetéidet?

Ez a könyv hatalmas segítség lesz a számodra, hiszen 150 állat rajzmintáját tartalmazza, lépésről lépésre tanulhatjátok meg a gyermekkel, hogyan készüljön el pár egyszerű vonalból megannyi aranyos figura.

Ragadjatok színes ceruzát és néhány roppant egyszerűen felvázolható szögletes, íves vonal segítségével skicceljétek fel az állatkák kezdőformáit. Az egyes stációk, lépések követése nagyon könnyű. Pár állat ízelítőként a könyvecskéből: macska, bagoly, mókus, hermelin, vakond, őz. Órákig ellesztek a rajzolgatással, az biztos!

 

Hogyan működik a világ?

Ezt a rengeteg színes ábrával teli albumot a nagyobbacskáknak ajánlom, kisiskolásoknak, akik tele vannak kérdésekkel, érdekli őket, mi hogyan működik.

Ha a gyerkőc sokat kérdezősködik, tele van miértekkel, akkor add a kezébe ezt a vizuális tobzódást is ígérő kiadványt.

Minden oldalpár egy külön folyamatot mutat be. Hétköznapi apróságnak tűnő dolgok ezek, mégis remek mögéjük látni. A gyermeked megtudhatja például, hogy hogyan készül a farmer, hogyan lesz a fából papír, a papírból könyv, a könyv pedig hogyan kerül a boltokba. Az album szerkesztői az internetes rendelések folyamatát és a GPS működését is bevették könyvük repertoárjába. Ugye, hogy izgalmasan hangzik? 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást