Stílus / Divat

Ezek az erőteljes színek lesznek idén télen divatban – Nőies outfitek

A téli öltözködésnek nem a szürkeségről és a pasztell színekről kell szólnia – egész nyugodtan építsd bele a ruhatáradba az élénkebb színeket is, hiszen a rossz idő nem azt jelenti, hogy ezeket el kell felejtened. Az alábbi árnyalatokat például teljesen nyugodtan hordhatod a hidegebb hónapokban is, nagyon divatosak lesznek.

A pink és a sárga – valószínűtlen, de tökéletes kombó

Talán soha nem gondolnál erre a kombinációra még akkor sem, ha a nyári ruhatárról beszélünk – pedig a két árnyalat tökéletesen kiegészíti egymást, mint ahogyan ezen a képen is jól látszik.

 

Napsugárszín a hideg időben is

Idézd vissza a napsütéses ősz eleji időjárást a ruháiddal is – és merj párosítani a mélynarancshoz zöldet is akár, hiszen elképesztő jól mutatnak együtt.

 

A vörös az igazi

Ne csak karácsonykor vedd elő a piros ruháidat – egész nyugodtan parádézz bennük egész ősszel és télen is, hiszen nagyon szépen kitűnsz majd velük a tömegből.

Arról nem is beszélve, hogy ez a szín gyakorlatilag mindenkin vadítóan áll.

 

Pinket a hidegben is!

Ha szereted a rózsaszínt, nem kell csak a pasztell árnyalataira hagyatkoznod a téli hónapokban.

Olvastad már?  A kék szín pszichológiája – Hogyan hat az érzéseidre, kedvedre és viselkedésedre

Egészen nyugodtan vedd elő a neonszíneket is, ne félj egy kicsit kitűnni a többi, unalmasabb árnyalat közül!

 

Az ég kékje még télen is

Idézd vissza a nyári türkizkék ég hangulatát a ruhatáraddal – ne csak a jeges pasztellkékekhez nyúlj a hidegben, hanem használd ki nyugodtan a türkiz és a világosabb, élénk árnyalatok adta lehetőségeket is.

 

Még a tenger is visszaköszön

A tengerkék (vagy tengerzöld, kinek melyik a szimpatikusabb) annyira nyári szín, hogy rögtön a nyaralás, a tenger és a meleg fog eszedbe jutni róla, ahogy ránézel.

 

A lenyűgöző lila

Az orgonalila egy gyönyörű árnyalat, mégsem hordjuk eleget – még tavasszal sem, nemhogy télen, a hidegben és szürkeségben.

Érdemes ezen sürgősen változtatni, ugyanis a sötét hajú és szemű lányoknak kifejezetten jól áll ez a szín.

 

És itt a sötétebb árnyalat is

A sötétebb orgonalila már a szőkéknek is befutó, de persze mindenki azt visel, ami tetszik neki – a téli szürkeségben ez biztosan üde színfoltja lesz az embertömegnek.

 

Az ősz színei még télen is

Okkersárgát és narancssárgát általában inkább ősszel szoktunk hordani, de nincs semmi oka annak, hogy a hidegben azonnal elrakjuk ezeket a ruháinkat.

Olvastad már?  Melyek a színeid? A hajszínedhez legjobban illő színek

Egy kicsit visszaidézi az őszi napsütést az összeállítás, amire szüksége is van a naphiányos szervezetnek.

 

Az élénk kék az igazi

A kéknek ez az árnyalata szinte mindenkinek jól áll, és az is biztos, hogy üde színfolt lesz a téli fehérek, szürkék, barnák és feketék között.

 

Kabátban se sajnáld!

Az élénk kabátok nagyon jól fel tudnak dobni bármilyen szettet, és garantált, hogy a sok természetes színű kabát közül a tiéd mindenhol ki fog tűnni.

Egy ilyen darab már magában is öltöztet.

 

A rózsaszín sem tabu

Ugyanígy kabátban a kék mellett a rózsaszín is elképesztően menő, ráadásul az árnyalatának köszönhetően kifejezetten elegáns, nőies is, mindegy, milyen fazonban vásárolod.

 

Az igazán extrém: az ibolya

Ha tényleg extrém akarsz lenni, akkor választasz egy ilyen ibolyaszínű műszőrmét magadnak – ha viszont egy lépéssel visszafognád magad, akkor egész nyugodtan vegyél ibolyaszínű kiegészítőket, vagy egy-egy kevésbé feltűnő ruhadarabot az árnyalatban.