Eseményeket jósolnak meg és rákapcsolódnak másokra: 6 féle empata létezik

Eseményeket jósolnak meg és rákapcsolódnak másokra: 6 féle empata létezik

Címlap / Életmód / Ezotéria / Eseményeket jósolnak meg és rákapcsolódnak másokra: 6 féle empata létezik

1. Intuitív empaták

Az első kategóriába azok tartoznak, akik tűpontos megérzésekkel rendelkeznek. Ők minden helyzetben tudják, mi lenne a helyes lépés, anélkül, hogy lenne kézzelfogható bizonyítékuk vagy racionális magyarázatuk erre. Csak odafigyelnek a belső hangjukra, és ez alapján cselekszenek, ami 100-ból 99 alkalommal jó döntésnek bizonyul.

Nagyon jól rá tudnak hangolódni mások aurájára, és ha valaki a környezetükben boldog vagy vidám, ez megmagyarázhatatlanul áttelepszik rájuk is. Ennek köszönhetően pontosan tudják, kinek milyen kedve van, és azt is, hogyan vidítsanak fel másokat.

2. Pszichometrikus empaták

Ezek az empaták akár egy fotóról, tárgyról, vagy egy történet alapján is meg tudják mondani, mit érez a másik.

Könnyen ráhangolódnak ezekre a materiális energiákra, és nagyon jól olvasnak másokban; ők azok, akik egy lakásba belépve néhány perc alatt konkrét leírást tudnának adni egy számukra ismeretlen személy jelleméről.

Ha valaki, akkor ez a típus ért ahhoz, hogyan olvasson a sorok között! Többek között ez az oka annak, hogy elég pár percet beszélgetniük valakivel, a partnerük máris azt fogja érezni, hogy ezer éve ismerik egymást.

3. Fauna empaták

Aki ebbe a csoportba tartozik, különleges, megfoghatatlan kötődést érez az állatok iránt. Hiába nem beszélnek közös nyelvet, ezek az emberek mégis nagyon jól megértik az állatok érzelmi világát, és képesek úgy kommunikálni velük, ahogy senki más.

Olyan érzelmi síkon tudnak egymásra hangolódni, ami egy kívülálló számára nem is érthető. Sokan emiatt kezdenek el az állatokkal foglalkozni, és még csak nem is sejtik, hogy az empaták sokszínű világát gazdagítják!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást