Nyers húsokat friss gyümölcsökkel és zöldségekkel

Azoknak az élelmiszereknek, amelyeket feltétlenül a hűtőszekrényben kell tárolnunk, sokan nehezen találunk helyet. A különféle nyers húsok, baromitermékek esetében viszont különösen fontos, hogy kerüljenek távol más élelmiszerektől. Friss zöldségekkel és gyümölcsökkel együtt pedig egyenesen tilos tárolni a nyers húsokat, hiszen könnyen szennyeződhetnek.
Így mindig figyeljünk arra, hogy kellő távolságban legyenek egymástól, a nyers húsok pedig alaposan be is legyenek csomagolva, és ne szabadon álljanak a hűtőszekrényben. De legalább ilyen fontos az is, hogy a nyers húsokat a megvétel utáni 1-2 napban használd fel vagy fagyaszd le.
Így mindig figyeljünk arra, hogy kellő távolságban legyenek egymástól, a nyers húsok pedig alaposan be is legyenek csomagolva, és ne szabadon álljanak a hűtőszekrényben. De legalább ilyen fontos az is, hogy a nyers húsokat a megvétel utáni 1-2 napban használd fel vagy fagyaszd le.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!