Zsírgyilkos otthoni comb- és popsiformáló gyakorlatok

Fischer Anna
Írta: ,
Zsírgyilkos otthoni comb- és popsiformáló gyakorlatok
A combunk és a fenekünk az a testrészt, amelyikre annyira könnyen mennek fel a zsírpárnák, de rettenetesen nehéz ledolgozni őket. Lássunk néhány egyszerű, otthon is végezhető gyakorlatot, amivel hatásosan formálhatjuk a kényes testrészeket!
Guggolás
Álljunk kis terpeszbe, a lábfejek olyan távolságra legyenek egymástól, mint a vállaink. Elöl, a mellkas előtt kulcsoljuk össze a kezünket, a könyökünk a hasunkhoz érjen.

Lassan, az izmokra koncentrálva hajlítsuk a térdünket, amíg a combunk párhuzamos nem lesz a talajjal, tartsuk meg, majd emelkedjünk fel. Fontos, hogy ne lendületből csináljuk, hanem lehetőleg csakis az izmaink dolgozzanak mindkét irányba.
Ülés a láb mellé
Térdeljünk le a földre egyenes derékkal, összezárt lábakkal, a kezünket tegyük a tarkónkra vagy nyújtsuk a fejünk fölé és lehetőleg hagyjuk ott a gyakorlat folyamán végig. Üljünk le a földre a lábunk mellé, majd nyomjuk vissza magunkat a kiindulási pózba.

Végezzük felváltva a gyakorlatot, és ügyeljünk arra, hogy végig a csípő- és fenékizmaink dolgozzanak. A kezünkkel lehetőleg ne adjunk lendületet magunknak a felálláshoz!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján