9 dolog, amit a pasik őrülten vonzónak találnak, te pedig nem is sejted

9 dolog, amit a pasik őrülten vonzónak találnak, te pedig nem is sejted

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 9 dolog, amit a pasik őrülten vonzónak találnak, te pedig nem is sejted / 2. oldal

Sminktelen arccal

Ugyan mi, nők órákat töltünk a tükör előtt és próbáljuk utánozni a maguknak teljesen új arcot varázsló beauty bloggereket, a kedveseink mégis jobban értékelik sminktelen arcunkat, mert az természetesebb.

Ha látszik rajtad, hogy boldog vagy

Egy állandóan negatív, elégedetlen nőt senki nem fog szexinek látni, azonban ha látszik rajtad, hogy megtaláltad a helyed az életben és jól érzed magad, az a külsődre is kihat, és a férfiak ellenállhatatlannak látnak majd.

Ha szereted a tested

Sokkal többet foglalkozunk a testünkkel, mint amennyit kellene, és főleg sokkal többet, mint a férfiak. Lehetsz akármilyen vékony, ha nem szereted a tested, nem fogsz vonzónak tűnni a fiúk szemében, míg ha esetleg van rajtad egy kis felesleg, de elfogadod és büszkén viseled, ők is imádni fogják.

Amikor felszabadultan nevetsz

Nemcsak a mosoly szépít meg – egy felszabadult, fejet hátravetős, hangos kacaj mindenkinek jól áll és ellenállhatatlanul bájossá varázsol a pasik szemében.

Ha elsiklasz a kisebb kellemetlenségek felett

Még ha nem is mondják, a férfiak nagyon értékelik, ha egy nő nem hisztizik és pörög sokáig, ha valami negatívum éri. Egy vállrándítás, pozitív hozzáállás és a problémán való gyors továbblépés az egyik legvonzóbb tulajdonság, amit egy nőben értékelnek.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást