3 divatkiegészítő, ami a férfiak szerint borzasztó – és így hordd, hogy tetsszen nekik

3 divatkiegészítő, ami a férfiak szerint borzasztó – és így hordd, hogy tetsszen nekik

Címlap / Stílus / Divat / 3 divatkiegészítő, ami a férfiak szerint borzasztó – és így hordd, hogy tetsszen nekik

Birkenstock papucs

A Birkenstock papucsok igazán kényelmesek, ezt senki nem vitatja, de bizonyos szettekkel nem túl nőies hatást keltenek – legalábbis a férfiak szerint biztos. Ha úgy érzed, semmiképp nem válnál meg a nyári ruhatárad egyik alapdarabjától, de a pasidnak is kedveznél az öltözködéseddel, próbáld csajos ruhákkal párosítani a papucsokat, így garantált lesz a siker.

 

 

 

 

Bucket hat

Emlékszel még a 2000-es évek nagy sapkatrendjére? Britney Spears és talán még Christina Aguleira is sokszor viselte ezt a fazont, bár nálunk leginkább a horgászok között vált ismertté. Talán a férfiak ezért is viselik nehezen, ha a kalap rajtunk és nem rajtuk van. De nem káprázik a szemünk a „bucket hat” sapkák 2020-ban újra hódítanak: elsőként a legnagyobb divatházak (Prada, Burberry) kifutóin láttuk viszont, most meg már a boltok is feltöltötték belőle a készleteiket.

És még ha elsőre furcsának is tűnik, extra csajos outfiteket is ki lehet hozni belőle. Ha az összhatás kifogástalan, a férfiak sem mennek bele a stílusos részletekbe. 

 

 

 

 

Túlméretezett nadrágok

A sneakerek debütálása nagyon sok frissítést hozott a divattrendekben, így már szabadon merjük keverni az elegáns darabokat a sportos kiegészítőkkel is. Az oversize nadrágok népszerűségi indexe évek óta az egekben van, csak mindig alakítanak kicsit a fazonokon. Sajnos azonban a túlméretezett darabok sosem lesznek a férfiak kedvencei, de ne aggódjunk, mi hoztunk jó pár példát arra, hogyan képviselhetjük egy-egy ilyen darabban is a sportos eleganciát. 

 

 

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást