Egészséges nasik Diane Keaton konyhájából – ezeket a finomságokat te se hagyd ki

Egészséges nasik Diane Keaton konyhájából – ezeket a finomságokat te se hagyd ki

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Egészséges nasik Diane Keaton konyhájából – ezeket a finomságokat te se hagyd ki

Instagramon mutatta meg a kamráját

Legutóbbi otthoni mini körútján Keaton megmutatta Instagram-követőinek a kamráját, hogy ők is kipróbálhassák a kedvenc nassolnivalóit, az egészséges alapanyagoktól a kedvenc édességeiig. Így ha úgy érzed, hogy egyszer te is szívesen állnál a színésznő konyhájában, próbáld ki a kedvenc ételeit, és lesd el tőle mindazokat a tippeket, amelyeknek köszönhetően 76 évesen is ragyog és tele van energiával.

A kedvenc édességem a kemény, pirított kókuszos karamell” – mondta a videó elején Keaton, ami már első hallásra is remekül hangzik. Nem sokkal később rátért arra, hogy sokunkhoz hasonlóan ő is tart néhány olyan egészséges alapanyagot a kamrájában, amit nem igazán szeret. Fel is kapott egy csomag zabpelyhet, és elmondta, hogy nem szereti a sokak által kedvelt reggeli opciót, de ő is tudja, hogy jót tesz neki, ha időnként fogyaszt belőle.

Több klasszikus kedvence is van

Bár Keaton nem rajong sokak kedvenc reggeli ételéért, egy szintén nagyon népszerű nasit már annál inkább szeret: a pattogatott kukoricát. Több csomagot is tart otthon, és ha édesre vágyik, juharsziruppal, ha pedig sósra, parmezánnal eszi. A sok hozzáadott cukor elkerülése érdekében az édes nasik közül a mazsolát is előszeretettel választja. „A mazsola jót tesz neked, és nagyszerű az illata” – mondta Keaton.

A sós mandula pedig egy másik olyan alapanyag, amit szeret, ha mindig kéznél van. „Ez a kedvenc olajos magvam az egész világon” – újságolta. Azt is megmutatta, hogy diót is bőven tart otthon, de mint mondta, annyira nem szereti, viszont szintén nagyon fontos lehet a szervezetünk számára, ezért alkalmanként érdemes fogyasztanunk egy-egy adaggal. Ezen felül pedig a klasszikus mogyoróvaj sem hiányozhat a polcáról.

Tartós ételeket is elraktároz

A színésznő polcán olyan hosszú hónapokig vagy évekig elálló élelmiszerek is találhatóak, mint a babkonzerv, a savanyúságok vagy a halkonzerv, de ami tényleg biztos, hogy mindig van nála otthon, az a méz. „Mindig kanállal eszem a mézet” – mondja Keaton. „Annyira finom, és szeretem ezt a tiszta hawaiit”. Bár a mézzel jobb, ha csínján bánunk, de mérsékelten nyugodtan fogyaszthatjuk, hiszen hasznos ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaz.

A kávé sem hiányozhat az otthonából

Ez az élet” – mondta Diane Keaton, mikor egy doboz kávét vett magához. Elmondta, hogy minden reggel, sőt általában a nap folyamán később is kávézik, a koffeinhez való ragaszkodását pedig az is jól tükrözte, hogy a kamrájában egy tál tele volt koffeines zöld teákkal. Ezzel pedig nincs is semmi gond, hiszen mind a zöld teának, mind a kávénak megvan a maga egészségügyi előnye.

A színésznő azt is megmutatta, hogy néhány üveg alkoholos italt is tart otthon, whiskyt is beleértve, amit általában egy nagy szelet citrommal fogyaszt. Összességében tehát semmilyen extrán különleges alapanyagot nem használ, szeret nasizni, de figyel arra, hogy kiegyensúlyozottság jellemezze az étkezéseit. Ez pedig mindannyiunk számára jó példa lehet, ha nem vágyunk drasztikus változásokra az étkezésünk terén.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást