Ehhez a csillagjegyhez hiába vonzódsz, mert semmiképp sem illetek össze

Ehhez a csillagjegyhez hiába vonzódsz, mert semmiképp sem illetek össze

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ehhez a csillagjegyhez hiába vonzódsz, mert semmiképp sem illetek össze

Kos és Skorpió

Két forrófejű, szenvedélyes csillagjegy, akik között a kémia elképesztő mértékekben van jelen! Leginkább így lehetne jellemezni a Kos és a Skorpió kapcsolatát, akik mágnesként vonzódnak egymáshoz, de sajnos a kapcsolatuk ritkán marad életben hosszú távon. Erről az tehet, hogy bár a hálószobában nagyon egy hullámhosszon pendülnek, egyébként minden vitájuk túlfűtött, és az égvilágon semmiben sem értenek egyet.

A fizikai érintés mindkettőjüknek nagyon fontos, de más téren nem működnek jól együtt, ezért végül elkerülhetetlen a szakítás. Aztán jön a békülés, majd megint szakítás, és ez még megismétlődhet párszor, mire képesek elengedni egymást.

Bika és Kos

Hiába ellentétes személyiségek, már az első találkozásnál forr közöttük a levegő. Bár titkon már ekkor sejtik, hogy annyira eltérő személyiségek, teljesen más vágyakkal, hogy a kapcsolat nem lesz hosszú életű, ennek ellenére fejest ugranak a románcba.

Azonban a Kos, akinek mindennél fontosabb a szabadsága, hamar úgy kezdi érezni, hogy megfullad a partnere mellett, hiszen a Bika imád gondoskodni a párjáról – néha egy kicsit túlságosan is. A Kos emiatt egyre jobban elkezd küzdeni a szabad teréért, és ezzel együtt a viták is megjelennek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást