Ezek a csillagjegyek igazi grincsnek születtek – Így nem fogjátok tönkretenni a karácsonyt!

Ezek a csillagjegyek igazi grincsnek születtek – Így nem fogjátok tönkretenni a karácsonyt!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezek a csillagjegyek igazi grincsnek születtek – Így nem fogjátok tönkretenni a karácsonyt!

A legtöbb ember képes és szeretné is élvezni az ünnepi időszakot, azonban vannak olyanok, akik akkor sem tudnak azonosulni a karácsonnyal, ha minden rendben az életükben. Kikről árulkodnak a csillagok?

Nem mindenkinek valóak az ünnepek és ezzel nincs is semmi baj. Fontos azonban előrelátóan készülni, és ha lehet, felismerni a háttérben rejlő okokat. Ha valakit az stresszel, hogy még mindig egyedülálló, akkor nyilván nem célravezető ezzel szekálni. Ugyanígy nem várhatjuk el a boldogságot attól, akiben negatív érzéseket és gondolatokat generál a karácsony. Az ünnepeknek ugyanis pont a megértésről és törődésről kellene szólnia és ebbe bizony az is beletartozik, hogy elfogadjuk: a másik lehet, hogy másként ünnepel – vagy éppen sehogy.

Egyszer olvastam egy nagyon találó gondolatot. A gyereknevelésről volt szó és az volt a lényege, hogy a gyerekem aktuális hangulatát és hozzáállását nem biztos, hogy meg tudom változtatni, de a sajátomat igen. Azóta is alkalmazom ezt, és nem csak a lányommal kapcsolatosan. Valahogy így kellene hozzáállni a karácsonyhoz is, és elfogadni azokat a kis grincseket, akik már jó előre dörzsölgetik a tenyerüket:

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/5
Következő»

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!