Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed elárulja, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Kos

A magányos Kosok életébe új szerelem toppanhat be, mely olyannyira elsöprő lesz, hogy szinte minden más háttérbe fog szorulni. Azonban arra érdemes odafigyelniük a jegy szülötteinek, hogy őrizzék meg saját életüket, ne hanyagolják el munkájukat és szeretteiket, hiszen az később problémákat szülhet.

A párban élő Kosok kapcsolata nagy fordulóponthoz érhet, még arra is jó esély van, hogy a Karácsonyfa alatt egy eljegyzési gyűrű lapuljon. Az új lépcső meglépése csak még közelebb hozza a jegy szülötteit párjukhoz és kapcsolatuk erősebb lesz, mint valaha.

Bika

A párkereső Bikák úgy érezhetik, hogy egy közeli ismerősükben megtalálhatják az igazit, ám a románc nem fog túl sokáig tartani, és az addigi jó barátságot romokba fogja dönteni. Ennek ellenére aggodalomra semmi okuk sincs, hiszen hamarosan belép életükbe az a férfi, akire mindig is vágytak. 

A kapcsolatban élők nehéz időszaknak nézhetnek elébe, a csillagok szerint jó esély van rá, hogy párkapcsolatuk véget érhet. Az év vége komoly próbatétel lehet szerelmüknek, fény derül rá, hogy valóban összetartoznak-e.

Ikrek

Az egyedülálló Ikrek remekül érzik magukat bőrükben, kisugárzásuk, csak úgy vonzza a pasikat, ennek ellenére úgy tűnik, hogy egy férfi sem fogja felkelteni olyannyira az érdeklődésüket, hogy véget vessenek szingli életüknek. 

A szerelmes Ikrek kapcsolatában felütheti a fejét a féltékenység, mely számos vitának adhat táptalajt, de szerencsére hamar sikerül tisztázni a konfliktusokat és félreértéseket, így kapcsolatukba átveszi a főszerepet a boldogság és a harmónia. 

Rák

A szingli Rákok életében felbukkanhat egy rég nem látott ismerős, aki nem várt érzelmeket válthat ki. Még az is lehet, hogy szerelemmé fog átalakulni a viszony, mely igen szenvedélyes kapcsolattá nőheti ki magát. 

A szerelmesek nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis kapcsolatuk ebben az időszakban nagyon törékeny, még a legkisebb konfliktus is szakításhoz vezethet. Csak a jegy szülöttein áll vagy bukik, hogy megerősítik, vagy pedig véget vetnek a kapcsolatnak.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást