Hogyan készíts és tartósíts otthon mustot?
A mustot egészséges szőlőből készítsd, amelyen még nem láthatóak az erjedés nyomai, mert csak így kapsz igazán ízletes…
2013.11.06.A mustot egészséges szőlőből készítsd, amelyen még nem láthatóak az erjedés nyomai, mert csak így kapsz igazán ízletes…
írta Sütő Gyöngyi 2013.11.06.A szüret egyik elengedhetetlen velejárója a must, amely valószínűleg sokunk kedvenc itala októberben. Nem csak íze és a…
írta Fischer Anna 2012.10.09.Az ősz beköszöntével sem kell lemondanod a finom, édes gyümölcsökről. Az egyik nagy kedvencet, a szőlőt számtalan módon…
írta Izsák Adrienn 2011.09.28.Nemcsak jól hangzik, hanem jó is! A mustban pácolt és sütött kacsacomb átveszi a szőlő minden aromáját, érdemes…
írta Izsák Adrienn 2011.09.28.