Párkapcsolat / Szerelem

5+1 ciki női viselkedés, ami miatt kiábrándulhat belőled

5+1 ciki női viselkedés, ami miatt kiábrándulhat belőled

Nyilvános modortalanság

A nőket nagyobb empátiaérzékkel áldotta meg a sors, ám sajnos sokan erről egyáltalán nem tesznek tanúbizonyságot. Azzal nem állsz bosszút a barátod exén, ha ő kedvesen közeledik felétek, míg te köszönésre sem méltatod. Ezzel csak egy valakit égetsz be, még pedig magadat. És hát a barátodat is kellemetlen helyzetbe hozod, hiszen éppen az exe az, aki előtt nem akarja megmutatni, hogy az aktuális partnere eléggé modortalan. Persze ez csak egy példa a sok közül, még rengeteg szituációt sorolhatnánk, amikor a hangos kibeszélés, a feltűnő röhögcsélés, vagy éppen az ujjal mutogatás teljesen egyértelmű jele annak, hogy nem tudsz kulturáltan viselkedni.

Ízléstelen megjelenés

Az illemhez kell sorolnunk azt is, hogy tudod, mikor, milyen ruhában illik megjelenned. Nem csak a túlságosan kihívó stílus okozhat kellemetlenségeket, hanem az is, ha sportos mivoltodat a jelentősebb alkalmakkor sem tudod félretenni, esetleg a lehető legjobb érzékkel válogatod össze az egyáltalán nem passzoló darabokat, amik még ráadásul rosszul is állnak.

Mondhatod, hogy ez mind csak külsőség, de nyilván te sem szeretnél egy ápolatlan férfi oldalán megjelenni, aki magasról tesz rá, hogy néz ki és mit gondolnak róla mások. Ugyanígy a párod sem szeretné, ha a feszes farmernadrágot és istenien mutató blúzokat melegítőre váltanád, csak mert már mindent tudtok egymásról és néhány éve együtt laktok.

Illemtudás hiánya

Hiába fogsz ki magad mellé egy igazi gavallért, aki magaslatra emeli a női nemet, ha te nem tudod, hogyan kell viselkedned. Lehet, hogy ő legszívesebben minden hétvégén étterembe vinne vacsorázni, de ha nem tudsz bánni a késsel és a villával, esetleg fogalmad sincs róla, hogy illik viselkedni egy előkelő helyen, akkor elhiheted, hogy az első alkalom egyben az utolsó is lesz.

A jólneveltség mindig vonzó, ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyél vele, milyen helyzetekben, hogyan kell viselkednie egy igazi nőnek, mert így csak pozitív visszajelzéseket kaphatsz, a negatívak helyett.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást