5+1 ciki női viselkedés, ami miatt kiábrándulhat belőled a kiszemelted

5+1 ciki női viselkedés, ami miatt kiábrándulhat belőled a kiszemelted

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 ciki női viselkedés, ami miatt kiábrándulhat belőled a kiszemelted

A legtöbbeknek alapvető, hogy szépen esznek, nem böfögnek hangosan, nem káromkodnak úgy, mint egy rossz kocsis, másoknak viszont ez a normális, ami azonban egyáltalán nem vonzó. Az, amit nem engedsz meg magadnak egy kapcsolat elején, később sem merülhet fel általános, napi jelenségként.

Csámcsogás

A pasik imádják, ha jóízűen tudsz velük falatozni, és ha végre eljuttok egy étterembe, nem csak salátát vagy hajlandó enni. Az viszont már egyáltalán nem mondható népszerűnek, ha csak csámcsogva tudsz étkezni, sőt, teli szájjal még beszélsz is (pláne nyilvános helyen).

Nyilván a barátod, akivel több éve együtt élsz, nem fogja a szemedre vetni, hogy csámcsogsz, amikor annyira beteg vagy, hogy levegőt is alig kapsz, de meglehetősen kiábrándító lehet, ha a randitokon még a szomszéd asztalnál is azt hallgatják, hogy csócsálod a rántott húst.

Böfögés és társai

Ne tereljük a szót, szinte minden kapcsolat eljut arra a szintre, amikor már nem annyira ciki a véletlenül megeső, hangosabb böfögés, hogy legszívesebben elbujdokolnánk a föld alá. Egyes férfiak kifejezetten poént csinálnak abból, ha egy nő ennyire ellazul a társaságukban, ami persze nagyon jól eső érzés, de sokkal inkább közeli, baráti kapcsolatot feltételez, mint szerelmit.

Az, amit a kapcsolat elején cikinek tartasz, valószínűleg később is az lesz, csak már nem fogjátok fel tragédiának. Ennek ellenére, ha túl gyakran megesik, nagyon is lerombolhatja a rólad kialakított nőies képet.

Káromkodás

Csodás anyanyelvünk megengedi a választékos fogalmazást, még a káromkodás során is. Olykor-olykor feszültség levezetésnek tökéletes megoldás egy cifra mondat elkiabálása, még talán aranyosnak is találja a kedvesed a morcosságot, mert egyébként ritkán hallja, hogy felemelnéd a hangodat.

Ezzel természetesen nincs is semmi baj, azzal viszont már igen, ha olyan természetesnek veszed a káromkodást, hogy kötőszavak helyett is az alpári beszédet alkalmazod. Ez nem vet rád jó fényt semmilyen társaságban, és igencsak kiábrándító lehet a szerelmed szemszögéből, ha túlszárnyalod még a haverok szóhasználatát is.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»