6 ok, amiért riasztóan ápolatlannak tűnhetsz mások szemében

6 ok, amiért riasztóan ápolatlannak tűnhetsz mások szemében

Címlap / Stílus / Test / 6 ok, amiért riasztóan ápolatlannak tűnhetsz mások szemében

Ápolatlan bőr

Egy-egy pattanás, vagy pár mitesszer szinte elkerülhetetlenül megjelenik mindenkin, egyesek azonban túl kevés figyelmet fordítanak ezekre a bőrhibákra. Pedig megérdemelnének annyi gondoskodást, hogy legalább egyenesen fekete mitesszerekkel, és már bőségesen kinyomható pattanásokkal senki se menjen ki az utcára. Sajnos az ilyen típusú elhanyagoltság egyértelműen meghatározza a rólad kialakított képet, már csak azért is, mert rendelkezésedre áll egy csomó kozmetikai eszköz, amikkel nem csak kezelheted, hanem el is fedheted a problémát (pl. korrektor).

Gondozatlan frizura

Az egészséges haj a nő egyik legszebb éke lehet, de sajnos nem mindenkitől kap kellő gondoskodást. Akár a túl zsíros frizura, úgy a korpás, töredezett haj is unszimpatikussá tehet, nem is beszélve az ápolatlanságot egyértelműen tükröző lenövésről. Ezeket a problémákat odafigyeléssel és megfelelő termékek használatával könnyen kiküszöbölheted, vagy legalábbis annyira visszaszoríthatod, hogy már senki szemét se bántsák. Amikor már nem zavar, hogy a kedvesed beletúr a frizurádba, vagy valaki megnézi a hajkoronádat, akkor már jó úton haladsz a célod felé.

Izzadságfolt és izzadtságszag

Az izzadságfolt mindenki szemét szúrja, főleg azért, mert a legtöbbször kellemetlen szaggal is párosul. Sajnos akadnak olyanok, akik sokkal izzadékonyabbak az átlagosnál, esetleg valamilyen hormonproblémától szenvednek, aminek ez a mellékhatása. Ez azonban még nem mentség az ápolatlanságra, hiszen megfelelő ruhák hordásával, valamint erősebb izzadásgátlók használatával a probléma minimálisra csökkenthető. Sokat segíthet a napi többszöri zuhanyzás, vagy legalább a mosdás, főleg a nyári forróságban. Ne feledd, az izzadtságszag mindenkit zavar a környezetedben, és egyértelműen igénytelen embernek állít be, még akkor is, ha egyébként korántsem vagy az.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást