Életmód / Ezotéria

Így barátkozol felnőttként, a csillagjegyed szerint

Kos

Mivel mindig új dolgokat próbálsz ki és kalandozol, folyamatosan új emberekkel találkozol, aminek köszönhetően neked igazán könnyen megy a barátkozás. Impulzív, de kellemes személyiség vagy, így elég, ha magadat adod, mindenki egyből megkedvel. Számodra ne korhoz kötött a barátkozás, bármikor és bármilyen élethelyzetben el tudsz beszélgetni az emberekkel.

Bika

Vonzó személyiséged miatt az emberek ösztönösen gravitálnak feléd, többek között azért, mert érzik rajtad, hogy olyan ember vagy, aki figyel a másikra és tűzbe menne a barátaiért. Sokat utazol és ilyenkor mindig új barátságokat kötsz.

Ikrek

Szereted az embereket és nem okoz problémát, hogy magad köré gyűjtsd őket. Szeretsz szórakozni és a buli lelke vagy, mert veled mindenről el lehet beszélgetni. Kíváncsi vagy és őszintén érdekel, mások mit gondolnak a világról. Energikus lényed miatt mindenki a barátod akar lenni.

Rák

Jó olyan ember közelében lenni, aki mindig önmagát adja és sosem játszik szerepet, te pedig pont ilyen vagy. A legtranszparensebb jegyként sosem rejted véka alá az érzéseidet és aki szimpatikus, egyből meginvitálod magadhoz vendégségbe, ahol az illető egyből otthon érzi magát.

Becca Tapert/unsplash.com

Oroszlán

Magabiztos vagy és lehengerlő személyiség, ezért nem félsz megtenni az első lépést, ha valaki szimpatikus neked. Szeretsz sportolni és kirándulni, sok barátot szerzel például az edzőteremben. Pezsgő személyiségednek köszönhetően mindenki a barátod akar lenni.

Szűz

Kicsit félénk vagy, ezért a legtöbb barátod a már meglévő barátaid által ismered meg, vagy valami klubból, ahova jársz. A zene, politika, irodalom, bármilyen más hobby vagy akár összeesküvés-elmélet köré alakult társaságokban találsz igazán hozzád való barátokra, akikkel előszeretettel osztod meg nézeteidet. 

Mérleg

Remek társasági ember vagy, ezért neked nem okoz gondot új barátságokat kötni. Értékeled a szépséget és a művészeteket, ezért egy premier vagy kiállítás megnyitó alkalmával ismerkedsz a legkönnyebben, de a munkahelyen is észreveszed azokat, akik ugyanolyan kifinomultsággal tekintenek a világra, mint te. Könnyen töröd meg a jeget mindenkinél, ezért kifejezetten sok barátod van.

Skorpió

Kicsit zárkózott vagy, ezért a nagy társas összejöveteleken nem jellemző, hogy könnyen barátkoznál. Legtöbb barátod a már meglévő barátaid ismeretségi köréből kerül ki, de őket is csak nehezen engeded közel, mert titokzatos vagy és nem szeretsz magadról beszélni, csak ha már bízol az illetőben.

Roberto Nickson/pexels.com

Nyilas

Lételemed a barátkozás, nagyon élvezed, ha új embereket ismerhetsz meg. Nem okoz gondot beszédbe elegyedni senkivel és mivel kortól, nemtől, kultúrától és érdeklődési körtől függetlenül téged mindenki érdekel, baráti köröd kifejezetten sokszínű.

Bak

Nagyon komolyan veszed a barátságot, akiket közel engedsz, mindig számíthatnak rád. Legtöbb jóbarátoddal munka közben ismerkedsz meg és hasonlóan keményen dolgozó emberek, mint te. Minden barátságod hosszú távra tervezed.

Vízöntő

Nyílt, elfogadó személyiség vagy, aki nem bírál másokat, hanem mindenkit elfogad olyannak, amilyen. Meg akarod váltani a világot, ezért pedig teszel is és kiterjedt baráti köröd van hasonlóan gondolkodó emberekből. Jótékonysági eseményeken vagy tüntetéseken is sok barátságot kötsz.

Halak

Gondoskodó, együttérző barát vagy, aki még azoknak is megbocsájt, akik megbántották. Kreatív vagy és remek a humorérzéked, de érzékeny vagy, ezért sokszor barátkozol magadhoz hasonló művészlelkekkel. A barátaid mellett állsz a bajban is és igyekszel érzelmileg maximálisan támogatni őket.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást