Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Címlap / Életmód / Ezotéria / Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

A bakok csak kevés esetben bizonyulnak egyszerű partnernek: általában nehezen engedik, hogy bárki hozzájuk férkőzzön, könnyen bezárkóznak, és csak kifejezetten ritkán jutnak el a komoly kapcsolatokig. De vajon ki illik hozzád igazán, ha bak vagy? Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy szerelmi kompatibilitását más csillagjegyekhez. Ha Bak vagy, ez az írás neked szól. Nézzük, milyen kapcsolatot alakíthatsz ki a többi csillagjeggyel!

Bak – Kos

Nehezen tolerálod, hogy a partnered ennyire pörgős, lelkes, és hogy egyszerűen képtelen vagy kicsit is nyugodtabb mederbe terelni a viszonyotokat. Jellemző, hogy átmenetileg tudsz és akarsz ehhez a helyzethez alkalmazkodni sőt, lehet, hogy lenyűgözve érzed magadat ebben a kapcsolatban.

Azonban hosszútávon ez az egész kifejezetten nehezedre esik majd, és a tüzes kos partnered sem feltétlenül fogja díjazni, hogy sokszor kételkedsz, túlságosan realista, vagy éppen pesszimista vagy. Az is lehet, hogy egyszerűen nem lesz türelme kivárni, míg végre megnyílsz előtte…

Bak – Bika

Úgy érezheted, hogy sok bennetek a közös vonás, ami nem véletlen. Egyformán nehezen nyíltok meg egymás előtt, bár te még a bikát is felülmúlod.

Jellemző rátok, hogy nem könnyű titeket elcsábítani, ezért amikor végre egymásra bukkantok, és tényleg szerelembe estek, életetek végéig hűséges, és jó párost alkothattok. Az anyagiakat illetően is többnyire egyetértetek, közös erővel spóroltok a céljaitok érdekében.

Egyedül arra kell ügyelnetek, hogy az unalom ne telepedjen rá a kapcsolatotokra, mert ez sajnos könnyen megeshet, ha túl nagy az összhang és az egyhangúság az életetekben.

Bak – Ikrek

Nem jellemző, hogy egy bak és egy ikrek egymásra találna, általában nem jutnak tovább a beszélgetésnél. Ha mégis, akkor valószínűleg az ikreknek egy nyugodt, a baknak pedig egy pörgős aszcendense van.

Alapjaiban különböztök: az ikrek állandóan jönne-menne, mindenkivel fecsegne, ismerkedne, kíváncsiskodna. Ezt a nyitottságot egy hűvös, távolságtartó és diszkrét bak sokszor még a baráti körben sem viseli el, nemhogy párkapcsolatban.

Ha mégis sikerül összejönnötök, akkor leginkább csak a különbözőségetek hoz össze titeket, ami sajnos hosszútávon nem kamatozik. Ráadásul az ikrek valószínűleg idővel félrelép, amit te, bakként sosem leszel képes megbocsájtani.

Bak – Rák

Nem sok olyan jegy akad, aki ne jönne ki jól egy rákkal, és ez alól te sem vagy kivétel. Az a gondoskodás, törődés, amivel a rák fordul feléd, igazán kedvedre való.

Tulajdonképpen pontosan arra vágysz, amit ő nyújtani tud számodra: biztonság, figyelem és egy érett, felnőtt kapcsolat. A rák hozzád hasonlóan komolyan veszi az élet nagy kérdéseit, nem véletlenül érzed úgy, hogy erre a kapcsolatra lehet építeni. Mindketten hűségesek vagytok, ha szerelembe estek, de egyikőtök sem fennhéjázó, vagy éppen hivalkodó, ami szintén összhangot teremt köztetek.

Egyetlen nehézséget az okozza, hogy a rák kissé túl szentimentális lehet neked, de egy kapcsolat sem lehet 100%-osan tökéletes.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»