Életmód / Ezotéria

Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Bak – Kos

Nehezen tolerálod, hogy a partnered ennyire pörgős, lelkes, és hogy egyszerűen képtelen vagy kicsit is nyugodtabb mederbe terelni a viszonyotokat. Jellemző, hogy átmenetileg tudsz és akarsz ehhez a helyzethez alkalmazkodni sőt, lehet, hogy lenyűgözve érzed magadat ebben a kapcsolatban.

Azonban hosszútávon ez az egész kifejezetten nehezedre esik majd, és a tüzes kos partnered sem feltétlenül fogja díjazni, hogy sokszor kételkedsz, túlságosan realista, vagy éppen pesszimista vagy. Az is lehet, hogy egyszerűen nem lesz türelme kivárni, míg végre megnyílsz előtte…

Bak – Bika

Úgy érezheted, hogy sok bennetek a közös vonás, ami nem véletlen. Egyformán nehezen nyíltok meg egymás előtt, bár te még a bikát is felülmúlod.

Jellemző rátok, hogy nem könnyű titeket elcsábítani, ezért amikor végre egymásra bukkantok, és tényleg szerelembe estek, életetek végéig hűséges, és jó párost alkothattok. Az anyagiakat illetően is többnyire egyetértetek, közös erővel spóroltok a céljaitok érdekében.

Egyedül arra kell ügyelnetek, hogy az unalom ne telepedjen rá a kapcsolatotokra, mert ez sajnos könnyen megeshet, ha túl nagy az összhang és az egyhangúság az életetekben.

Bak – Ikrek

Nem jellemző, hogy egy bak és egy ikrek egymásra találna, általában nem jutnak tovább a beszélgetésnél. Ha mégis, akkor valószínűleg az ikreknek egy nyugodt, a baknak pedig egy pörgős aszcendense van.

Alapjaiban különböztök: az ikrek állandóan jönne-menne, mindenkivel fecsegne, ismerkedne, kíváncsiskodna. Ezt a nyitottságot egy hűvös, távolságtartó és diszkrét bak sokszor még a baráti körben sem viseli el, nemhogy párkapcsolatban.

Ha mégis sikerül összejönnötök, akkor leginkább csak a különbözőségetek hoz össze titeket, ami sajnos hosszútávon nem kamatozik. Ráadásul az ikrek valószínűleg idővel félrelép, amit te, bakként sosem leszel képes megbocsájtani.

Bak – Rák

Nem sok olyan jegy akad, aki ne jönne ki jól egy rákkal, és ez alól te sem vagy kivétel. Az a gondoskodás, törődés, amivel a rák fordul feléd, igazán kedvedre való.

Tulajdonképpen pontosan arra vágysz, amit ő nyújtani tud számodra: biztonság, figyelem és egy érett, felnőtt kapcsolat. A rák hozzád hasonlóan komolyan veszi az élet nagy kérdéseit, nem véletlenül érzed úgy, hogy erre a kapcsolatra lehet építeni. Mindketten hűségesek vagytok, ha szerelembe estek, de egyikőtök sem fennhéjázó, vagy éppen hivalkodó, ami szintén összhangot teremt köztetek.

Egyetlen nehézséget az okozza, hogy a rák kissé túl szentimentális lehet neked, de egy kapcsolat sem lehet 100%-osan tökéletes.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Bak – Oroszlán

Az oroszlánok kellően tüzesek és optimisták a racionális és kissé pesszimista bakokhoz, ezért nem igazán jellemző, hogy ez a párosítás hosszútávon is működőképes legyen.

Jellemző módon azzal varázsolhatod el az oroszlánt, hogy távolságtartó, hideg vagy, ő pedig azzal csábít el, hogy nagyvonalú, laza és könnyed.

Később ezek a jó tulajdonságok sokszor átváltanak: az oroszlán a szemedben hiú, nagyképű és könnyelmű lesz, te pedig unalmasnak, távolságtartónak és zsugorinak tűnhetsz a szemében. Nyilván egyikőtöknek sincs maradéktalanul igaza, de nagyon mások vagytok, emiatt hossztávon csak igen kis eséllyel fogtok jól együttműködni.

Bak – Szűz

Érdekes párost alkothattok, ugyanis nagyon hasonlítotok – viszont éppen olyan tulajdonságaitokban, amik megnehezítik a közös élet elkezdését.

Zárkózottak, hozzáférhetetlenek vagytok, sokszor nincs elég önbizalmatok, ráadásul a változásoktól is kifejezetten féltek. Hűségre és megbízhatóságra vágytok, de ugyanezt csak nagyon nehezen szavazzátok meg másoknak.

Ha mégis sikerül túllendülnötök az első, nehéz időszakon, akkor viszont kiváló párost alkothattok és tényleg boldogan élhettek, bár az kérdéses, vajon kiismeritek-e valaha teljesen a másikat.

Bak – Mérleg

A mérlegek mindig mindenben az összhangra törekszenek, ezért az elején kifejezetten vonzónak tűnhet számukra, hogy meghódíthatnak valakit, aki inkább a zárkózottság és visszafogottság felé húz.

Óriási előny ennek a kapcsolatnak az indulásakor, hogy a mérlegek imádják az udvarlási fázist, neked pedig bakként nagy igényed van rá, hogy megbizonyosodhass a másik valódi szándékairól.

Hosszútávon ugyanakkor nem mindig működik jól ez a párosítás: te bakként nagyon komoly, hozzáférhetetlen leszel a mérleg számára, ő viszont az őrületbe kerget az állandó próbálkozásával és azzal, hogy minden erejével igyekszik a szerinte jó útra terelni.

Bak – Skorpió

Jól titkoljátok, de nagyon szenvedélyesek vagytok: szigorúan otthon. Külső szemlélő számára unalmas sőt, távolságtartó is lehet a kapcsolatotok, de ez csak álca. Esetetekben a kapcsolódás messze nem csak testi szinten megy végbe, nagyon lényeges, hogy szellemileg és érzelmi szinten is összefonódjatok. Mivel egyszerre különböztök és hasonlítotok, erre minden esély megvan.

Egyetlen problémátok az lehet, hogy mindketten nagyon önfejűek vagytok, ami jó akkor, ha közösek a célok, de ellenkező esetben igencsak problémás helyzeteket szülhet.

Maximalistának mondhatunk titeket, ezért fel tudtok nézni egymásra, de arra nem igazán vagytok képesek, hogy felfedjétek egymás előtt a gyengéiteket. Ez szintén lehet előny, de hátrány is, hiszen a tökéletesség képét fenntartjátok, de közben nem engeditek meg magatoknak, hogy teljesen önmagatok legyetek.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást