Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Címlap / Életmód / Ezotéria / Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől / 2. oldal

Bak – Oroszlán

Az oroszlánok kellően tüzesek és optimisták a racionális és kissé pesszimista bakokhoz, ezért nem igazán jellemző, hogy ez a párosítás hosszútávon is működőképes legyen.

Jellemző módon azzal varázsolhatod el az oroszlánt, hogy távolságtartó, hideg vagy, ő pedig azzal csábít el, hogy nagyvonalú, laza és könnyed.

Később ezek a jó tulajdonságok sokszor átváltanak: az oroszlán a szemedben hiú, nagyképű és könnyelmű lesz, te pedig unalmasnak, távolságtartónak és zsugorinak tűnhetsz a szemében. Nyilván egyikőtöknek sincs maradéktalanul igaza, de nagyon mások vagytok, emiatt hossztávon csak igen kis eséllyel fogtok jól együttműködni.

Bak – Szűz

Érdekes párost alkothattok, ugyanis nagyon hasonlítotok – viszont éppen olyan tulajdonságaitokban, amik megnehezítik a közös élet elkezdését.

Zárkózottak, hozzáférhetetlenek vagytok, sokszor nincs elég önbizalmatok, ráadásul a változásoktól is kifejezetten féltek. Hűségre és megbízhatóságra vágytok, de ugyanezt csak nagyon nehezen szavazzátok meg másoknak.

Ha mégis sikerül túllendülnötök az első, nehéz időszakon, akkor viszont kiváló párost alkothattok és tényleg boldogan élhettek, bár az kérdéses, vajon kiismeritek-e valaha teljesen a másikat.

Bak – Mérleg

A mérlegek mindig mindenben az összhangra törekszenek, ezért az elején kifejezetten vonzónak tűnhet számukra, hogy meghódíthatnak valakit, aki inkább a zárkózottság és visszafogottság felé húz.

Óriási előny ennek a kapcsolatnak az indulásakor, hogy a mérlegek imádják az udvarlási fázist, neked pedig bakként nagy igényed van rá, hogy megbizonyosodhass a másik valódi szándékairól.

Hosszútávon ugyanakkor nem mindig működik jól ez a párosítás: te bakként nagyon komoly, hozzáférhetetlen leszel a mérleg számára, ő viszont az őrületbe kerget az állandó próbálkozásával és azzal, hogy minden erejével igyekszik a szerinte jó útra terelni.

Bak – Skorpió

Jól titkoljátok, de nagyon szenvedélyesek vagytok: szigorúan otthon. Külső szemlélő számára unalmas sőt, távolságtartó is lehet a kapcsolatotok, de ez csak álca. Esetetekben a kapcsolódás messze nem csak testi szinten megy végbe, nagyon lényeges, hogy szellemileg és érzelmi szinten is összefonódjatok. Mivel egyszerre különböztök és hasonlítotok, erre minden esély megvan.

Egyetlen problémátok az lehet, hogy mindketten nagyon önfejűek vagytok, ami jó akkor, ha közösek a célok, de ellenkező esetben igencsak problémás helyzeteket szülhet.

Maximalistának mondhatunk titeket, ezért fel tudtok nézni egymásra, de arra nem igazán vagytok képesek, hogy felfedjétek egymás előtt a gyengéiteket. Ez szintén lehet előny, de hátrány is, hiszen a tökéletesség képét fenntartjátok, de közben nem engeditek meg magatoknak, hogy teljesen önmagatok legyetek.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást