Ez a 4 férfi típus lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Ez a 4 férfi típus lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez a 4 férfi típus lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Sorozatcsaló

Ezt a férfitípust könnyű felismerned: akármit mesél, rendszeresen a szexről van benne szó. Felemlegeti a korábbi kalandjait, és neked is állandóan célozgat, pontosan azért, mert egyszerűen az ő életében központi szerepet tölt be a szex. (Hidd el, más nőkkel is pontosan így viselkedik.)

Jellemző módon a párkapcsolatai azért értek véget, mert ő félrelépett és lebukott. Jó eséllyel te is úgy ismerted meg, hogy éppen volt barátnője, akit hogy, hogy nem, pont miattad készül kidobni. A sztori szerint már ezer éve rossz a kapcsolata a barátnőjével, nincs jövőképük, és egyébként is szakításra készült, de most, hogy te megérkeztél az életébe, egyértelmű, mit fog lépni… Tipikus nőcsábász duma, ami az esetek túlnyomó többségében sajnos bejön, úgyhogy nem fukarkodnak vele a férfiak.

A kérdés az, hogy nálad is nyert ügye van?

A nagybetűs Férfi

Ez a férfi alaphangon nagyon vonzó, és tulajdonképpen minden megvan benne, amire egy nő áhítozhat. Helyes arc, formás test, magabiztosság és sárm… Akkor mi lehet a gond? Elsősorban az, hogy mindezzel a férfi is tökéletesen tisztában van, tudja, hogy nincs minden sarkon belőle még egy, úgyhogy könnyen visszaélhet azzal, amit a természet megadott neki – és persze, amit időközben tanult a nőkről.

Rövidebb kapcsolatokban egyáltalán nincs semmi probléma velük, bár makacsságuk miatt nem kifejezetten kompromisszum készek.

A gondok kicsit később szoktak jönni, és gyakran félrelépésbe torkollnak. Ennek részben az az oka, hogy az ilyen férfiak úgy érzik, képtelenek fizikálisan megmaradni egy nő mellett, részben pedig az, hogy az egójuknak egyszerűen szüksége van arra, hogy újra és újra hódítsanak.

A kényelmes

Ez a férfitípus nagyon elterjedt, mindenkinek akadnak ilyen ismerősei. Tulajdonképpen kívülről még úgy is tűnhet, hogy minden rendben van az életében: dolgozik, este hazamegy a családjához, évente egyszer nyaralni jár. Ám a falak mögött sajnos már nem igazán vannak érzelmek, szenvedély pedig főleg nem.

Tulajdonképpen mindenkinek kényelmes a megszokott rutin, kilépni senki sem szeretne ebből a párkapcsolatból, egészen addig, amíg egy harmadik fél bele nem rondít a nagy rutinba.

Akár az otthoni unalmas élet, akár pusztán a vágyak miatt, az ilyen férfiak kapva kapnak az alkalmon, hogy egy kis izgalmat vigyenek a mindennapjaikba. Ahhoz túl komfortos nekik minden, hogy elváljanak, erre később sem vetemednek – sokkal inkább szeretőt tartanak maguk mellett, hiszen az nekik jóval kényelmesebb.

A haverkodós

Ez a férfitípus alapvetően barátkozós és jóindulatú, ennek ellenére nem tudja meghazudtolni férfi mivoltát. Onnan ismered fel, hogy már-már gyanúsan sok lánybarátnője van, ami egyébként akár ártalmatlan dolog is lehet. Tényleg igaz, hogy a legtöbb barátnőjével nem volt, és nem is lesz „semmi”, és pontosan ugyanolyan baráti kapcsolatot ápol velük, mint a haverjaival.

Egészen addig, amíg meg nem kell vigasztalni őket, vagy valamelyikük úgy nem érzi, hogy ez akár több is lehet a barátságnál… Ezekben az esetekben ő sosem visszakozik, szóval mondhatjuk, hogy a sült galambra vár. Nem azért barátkozik a lányokkal, mert kifejezetten ágyba szeretné vinni őket, de ha úgy alakul, nem mond nemet egy kis baráti szexre.

Tulajdonképpen zseni, mert még mentőöve is van: nem akarja tönkretenni a barátságot, úgyhogy a járásról inkább lemondana…

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást