Bájos lazaság és játékos nőiesség – Ez Orsi új, ragyogóbb stílusa

Bájos lazaság és játékos nőiesség – Ez Orsi új, ragyogóbb stílusa

Címlap / Stílus / Divat / Bájos lazaság és játékos nőiesség – Ez Orsi új, ragyogóbb stílusa

Ezen a héten a bájos Orsi lett a stílustanácsadásunk nyertese, akinek csinos alakjával igazán könnyű dolgom volt. A megfelelő stílus kialakításánál így leginkább arra figyeltem, hogy a korának és a színeinek, kisugárzásának megfelelő outfiteket állítsak össze. Neked melyik tetszik a legjobban?

Alkatelemzés

Orsi alkata egy nyújtott körte alkat, nagyon arányos és csinos. Ugyanakkor, ahogy minden nőnek, neki is jól jön, ha a csípő területét a lehető legelőnyösebben hangsúlyozza!

A nadrág fazonok közül például a nagyon szűk és koptatott változatok biztosan erősítik a csípő, és comb környékét, ezért inkább az egyenes, vagy a most egyébként is divatos bővülő, vagy trapéz szárú fazonok állnának neki a legjobba, különösen, hogy a magassága is megvan hozzá, hogy ezek a fazonok megfelelően érvényesüljenek! 

A szoknyákból és ruha fazonokból ugyanakkor bátran jöhetnek szűkebb darabok is, ezekben még inkább nőies és vonzó lesz Orsi alakja anélkül, hogy túlzottan kiemelnék a csípő vonalát. Emellett a hosszú overálok, légies maxi ruhák és szoknyák is remekül állnának Orsinak, ezek közül kedvére válogathat magának!

Színek és minták

Színek tekintetében elsősorban a bőr tónusát érdemes szemügyre venni. Bár ez a kép valószínűleg egy kicsit csal, az azért látszik, hogy Orsi bőre elég világos, így kapásból biztos lehet benne, hogy az élénkebb árnyalatokból és a mélyebb tónusokból lesz érdemes válogatnia.

A föld színek mint a keki, zöldek, homok szín, sárgák például biztosan remekül állnának neki, és a mélyebb narancsos, korallos és piros, bordó árnyalatai is. De jó választás lehet még a fekete, ami a szőke hajával remekül mutat csakúgy, mint az élénk és mélyebb árnyalatú kékek és az arany is.

A minták tekintetében a csípő és a kar környékén lesz érdemes odafigyelnie Orsinak. A szabály: ha nagyon szűk darabot választ, akkor érdemes kerülni a domináns mintákat, a lazább szabás viszont már nagyobb játékteret enged!

Bájos lazaság a hétköznapokban

Egy ilyen vagány szett biztos vagyok, hogy a legszürkébb hétköznapokat is képes feldobni, sőt, még egy nehéznek induló munkanaphoz vagy egyetemi előadáshoz is képes kedvet csinálni. 

A bővebb szabású, laza boyfriend nadrág Orsi magassága miatt szuperül állna neki, nőiesebb felsőkkel kombinálva (a mesefigurás helyett) pedig kifinomult hatást is el lehet érni vele, különösen, ha edzőcipő helyett magassarkúval párosítja. 

Maximális elegancia

Ahogy már korábban is írtam, kár lenne, ha Orsi nem használná ki a szuper adottságait és mutatná meg magas, csinos alakját egy ilyen extrán nőies maxiruhában!

A finom kiegészítőkre ilyenkor egyébként különösen érdemes odafigyelni: a kényelmes és elegáns saru és az aranyszínű borítéktáska bármilyen partiban megállná a helyét.

Fekete-fehér sikk

Egy crop topot is lehet elegánsan viselni, például ahogyan ennél az összeállításnál is látható.

A fekete-fehér szín, a blézer és a cipő szofisztikálttá teszi a megjelenést, míg a divatos, rövid top és annak mintavilága, illetve a nadrág szabásának különlegessége miatt igazán izgalmas, modern és mégis elegáns lesz az összhatás.

Ezt az outfitet Orsi színházba, vagy más, elegáns megjelenést igénylő rendezvényre is felvehetné, a  dominánsan fekete összeállítás ráadásul a szőke hajával szuper párosítást jelentene.

Modern, játékos elegancia

Ezt a szettet leginkább egy állásinterjúra ajánlanám, hiszen nagyon professzionális benyomást kelt, emellett az alapvetően elegáns és letisztult vonalak mellett mégis helyet kapott a játékosság. 

A finoman bővülő szoknya finomítja Orsi és kellőképpen kiemeli formás lábait. A világos felsőrész miatt azonban egy élénkebb színű rúzzsal lenne igazán fantasztikus az összhatás.

Romantikus randiszett

Egy randevúra mindig érdemesebb olyan outfitet választani, ami többet mutat az egyéniségünkből, mint a szabad bőrfelületekből. 🙂

Éppen ezért Orsinak is egy olyan randiszettet javaslok, ami nőies és karakán egyszerre, emellett pedig azért okosan hangsúlyozza a formás lábakat is!

A sárga színű mellény egy kis extra vidámságot kölcsönöz a megjelenésnek, ráadásul tökéletes beszélgetésindító is lehet (el tudtok képzelni olyan srácot, aki nem hozza szóba ezt a gyönyörű darabot?).

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!