Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Tudod mit jelent, ha álmodban szeretkezel? Eláruljuk

Erotikus álmaink nagyon gyakran szexuális vágyaink álombéli manifesztációi. Azonban a legtöbb szexuális tartalmú álomnak semmi köze nincs a szexhez, míg léteznek olyan álmok is, amik csak látszólag ártatlanok közben mégis a szexualitás áll a középpontjukban. De akkor mégis miről árulkodhat az, ha álmodban szexelsz? Erre keressük most a választ!

Szex az ex pasiddal

Ha álmodban az ex pároddal szexelsz, akkor az jelentheti azt, hogy nehezen lépsz túl a dolgokon, azonban üzenheti azt is, hogy találd meg a hasonlóságot a múlt és a jelen között.

Ha több volt partnered is megjelenik az álomban, akkor érdemes lehet megnézned, hogy ezek a korábbi kapcsolatok mégis miért mentek tönkre.

Ha ezeken az alapvető kérdéseken elgondolkodsz, akkor talán arra is ráébredsz, hogy min volna érdemes változtatnod a jövőben.

Szex a főnökkel

Ez az álom egyértelműen a főnököddel szembeni komplexusodat szimbolizálja.

Nagy valószínűséggel több hatalomra vágysz a munkahelyeden, akár az is előfordulhat, hogy éppen az ő helyére vetettél szemet.

Amennyiben az álom kellemetlen érzéseket vált ki belőled, akkor elképzelhető, hogy a valóságban úgy érzed a főnököd elnyom téged, titkon pedig az elismerésére vágysz.

Olvastad már?  A vidék íze: 5 kevésbé ismert, hagyományos magyar étel, amit kár lenne elfeledni!

Szex egy ismeretlennel

Ha az álom kellemes volt, akkor az utalhat arra, hogy nyitott vagy egy új párkapcsolatra, így ugyanis az álombéli idegen azokat a tulajdonságokat testesíti meg, amikre a leendő partneredben szeretnél megtalálni.

Közben persze az is előfordulhat, hogy az álmodban szereplő idegen nem is annyira idegen hanem olyasvalaki, aki iránt szexuális vágyakat táplálsz, olyan vágyakat, amiket talán még magadnak is félsz bevallani.

Szex egy híres emberrel

Ebben az esetben nagy valószínűséggel nem magára a sztárra vágysz, sokkal inkább valamely tulajdonságára, amin titokban te is vágysz. A vele való közösülés azt hivatott szimbolizálni, hogy szeretnéd magadévá tenni néhány tulajdonságát.

Elképzelhető, hogy szeretnél különleges lenni, épp mint ő. Persze ilyenkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy te magad is mennyire különleges vagy.

Az ilyen jellegű álom azonban jelentheti azt, hogy azon a szakterületen belül szeretnél sikeres lenni, amiben az álombéli híresség is remekel.

Nyilvános szex

Nem ritka, hogy a szexuális álmokban megjelenik a szülõ, mint nézõ.

Ilyen esetekben érdemes lehet azon gondolkodnod, hogy van-e olyan a szüleidtõl hozott elvárás, ami belopózik a tudatodba, amikor szerelmeskedni kezdesz.

Olvastad már?  5 dolog, amit soha ne tegyél üres gyomorral

Emellett az álombéli szex nézõje gyakran egy macska, ami a gyengédséget, a függetlenséget és a szenvedélyt szimbolizálja, azokat a dolgokat, amikre nõként egy kapcsolatban vágyhatsz.

Szerepcsere

Amikor az álmaidban egy másik szerepbe bújsz, akkor elképzelhetõ, hogy szeretnéd jobban megismerni a párod érzéseit.

Ez akkor fordulhat elõ, ha nem nyíltok meg kellõképpen a másik irányába.

Ha nem beszélgettek eleget arról, hogy a másik mi a jó, könnyen elõfordulhat, hogy az álmaidban keresed a választ, innen szeretnéd megtudni, hogy a másik miként is élik meg a szexualitást.

Orális szex

Az álombéli orális szex egyértelmûen a verbális kommunikáció szimbóluma.

Ha álmodban biztonságos helyen szeretkezel, akkor az azt jelenti, hogy olyan szexuális vágyaidat szeretnéd megélni, amiket a hétköznapok során nem tudsz.

Önkielégítés

Ha álmodban önkielégítést végzel, akkor az arra enged következtetni, hogy vígaszra vágysz.

Az álmaidban keresed azt a felszabadító érzést, melyeket a mindennapokban nem kaphatsz meg.

Megnyugvásra, szabadságra vágysz, ahova az álmaidon keresztül igyekszel eljutni.