Alap ruhadarabok a nyári szezonra

Alap ruhadarabok a nyári szezonra

Címlap / Stílus / Divat / Alap ruhadarabok a nyári szezonra

Itt a jó idő, és ha még nem szereztük be az idén divatos ruhadarabokat és kellékeket, akkor most itt az ideje! Sok darabot használhatunk a tavalyiból, így nem lesz nehéz dolgunk. Íme néhány alap ruhadarab és kiegészítő, amivel biztosan divatosak leszünk az idei nyáron is!

Tengerész póló

A tengerész csíkos pólóval biztosra mehetünk: vidám, kényelmes és mindenképpen divatos választás. A legjobb, ha egy egyszerű, fehér alapon kék csíkos felsőt választunk, amit bátran viselhetünk az utcán, a nyaraláskor vagy akár lezserebb napokon a munkahelyünkön is.
Hordjuk fehér vászonnadrággal vagy szűk farmerrel, válasszunk hozzá színben illő, főleg fehér kiegészítőket, de lehetőleg ne hordjuk magas sarkú cipővel, mert az elveheti a felső lezserségét és könnyedségét.
1- Pull&Bear 3 995 Ft.
2- Reserved
3- H&M 2 490 Ft.
4- Mango 3 995 Ft.

Nyári ruhák

Ha szeretjük a kényelmes, de nőies ruhákat, akkor idén nyáron nekünk kedvez a divat! Válasszunk egy bővebb fazonú, derékban szabott, lefelé bővülő darabot, lehetőleg pasztellszínben. Divatosak lehetünk a finom virágmintákkal, sőt a csipkés megoldásokban is.
Ügyeljünk arra, hogy az idén divatos ruhák nem sokkal térd felett végződnek! Idén nyáron a kényelmen és a finom hatáson, az érdekes szabásokon, a hátul nyitott megoldásokon van a legnagyobb hangsúly, de persze mindenki olyat válasszon, ami alkatilag és személyiségileg is a leginkább illik hozzá!
1- Pull & Bear 9 995 Ft.
2- Esprit 44,9 Eur
3- H&M 3 990 Ft.
4- Mango 7 995 Ft.

Szoknyák

A szoknyáknál is a fiatalos báj és a lezserség a divat. A szoknyák általában térd fölé, esetleg combközépig érnek és derékban húzottak, vagyis lengébb hatást keltenek.

Természetesen a másik véglet is igaz, amikor a szoknyák egészen a földig érnek: de a derékrésznél ezeknél is a hagyományos húzott megoldás a leggyakoribb.
Divat a kétrétegű szoknyamegoldás is, vagyis amikor alul egy semlegesebb, felül pedig egy látványosabb, mintásabb anyag látszik.
1- Mango 9 995 Ft.
2- Reserved
3- H&M 8 990 Ft.
4- Esprit 49,95 Eur.

Farmer

A farmereknél továbbra is tartja magát a skinny szabásvonal, vagyis a testre szinte teljesen ráfeszülő, szűk megoldás. Ez a szabás kihangsúlyozza az alakot, annak minden előnyével és hátrányával együtt, ezért ha van rajtunk egy kis felesleg, akkor válasszunk hozzá egy szép, mell alatt szűkebb tunikát.
Nyáron a skinny farmert érdemes vékonyan feltűrni, hogy a bokánk fölé érjen és nagyon divatosak leszünk, ha beszerzünk egy fehér farmert is a meleg napokra.
1- H&M 8 990 Ft.
2- Mango 9 995 Ft.
3- Pull & Bear 5 995 Ft.

Nadrágok

A nadrágok terén is a végletek lesznek divatban idén: a nagyon szűk szárú, változatos színekben pompázó skinny mellett divatosak lehetünk nagyon bő szabású, lenge darabokban is.
A legdivatosabbak az egyszínű szűk szövetnadrágok, amelyeket balerina cipővel vagy magas sarkúval érdemes viselni. Válasszunk hozzá egy színben hozzá illő, alkatunknak megfelelő felsőt és máris divatosak leszünk!
1- H&M 5 990 Ft.
2- Mango 9 995 Ft.
3- Esprit 69,95 Eur.

Overálok

Idén is divatban marad a kényelmes, praktikus overál. A ruhadarabnak számtalan előnye van: lezser, kényelmes, elrejti a testi hibákat és nem utolsó sorban egyből megoldja az öltözködési problémánkat, mivel ha ezt választjuk, már gyakorlatilag fel is öltöztünk tetőtől talpig.
Válasszunk hozzá egy szép övet, táskát, kevés ékszert, és máris kész vagyunk.
1- Esprit 99,95 Eur.
2- H&M 6 990 Ft.
3- Mango 7 995 Ft.

Cipők

A cipők között a platform is tartja magát, ami nem meglepő, mivel a skinny nadrágok nélkülözhetetlen párja. A platform mellett azonban egyre divatosabbak a darabonként több, általában élénk színből készített szandálok is, leginkább magas és vastagabb sarokkal –a sarok készülhet fából, vagy szintén eltérő színű bevonással.
A lábfej egészét takaró vagy azt pántokkal körbefogó, magas sarkú szandál is divatban marad ugyanúgy, mint a lapos sarkú, a bokánál pánttal díszített egyszerű, csak néhány vékony pántból álló ujjközi szandálok, valamint természetesen idén is maradnak az elnyűhetetlen balerinacipők is.
1- Zara 19 995 Ft.
2- Mango 15 995 Ft.
3- Reserved
4- H&M 5 990 Ft.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást