Nostradamus jóslatai, Ádám exe. 5 misztikus személy, aki elgondolkodtat

Nostradamus jóslatai, Ádám exe. 5 misztikus személy, aki elgondolkodtat

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Nostradamus jóslatai, Ádám exe. 5 misztikus személy, aki elgondolkodtat

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

2 hozzászólás

 • Telek Zoltán
  2021.11.16., 11:20

  “Azt viszont már kevesen tudják, hogy Magyarországról is írt jóslataiban, méghozzá nem is keveset. Úgy tűnik, hogy Zrínyi Miklós 3000 ezüstöt fizetett neki, hogy megjósolja Magyarország jövőjét. A jóslat vége mindenesetre pozitív.” – hát igen, igényes munka. Zrínyit ez esetben úgy hívták, hogy Szentmihályi Szabó Péter.
  „A fenti sorok szerzője Szentmihályi Szabó Péter. Semmi köze Nostradamushoz, de még csak a XIX. századhoz sem. A magyar Nostradamus, azaz a híres francia jós magyarországi jövendöléseinek gyűjteménye 1996-ban jelent meg először. Magamat fordítóként tüntettem csak fel, s a történet szerint a különös kéziratot egy francia könyvbe kötve találtam. A jóslatokat eszerint Nostradamus kortársa, gróf Zrínyi Miklós, a szigetvári hős rendelte volna. Most, az új kiadásban talán megbocsátható, ha immár szerzőként emlékezem vissza a fogantatásra. A magyar politika- és kultúrtörténet e néha őszinte, néha görbe tükre sok olvasót megtévesztett, mert komolyan vették a jóslatokat és néha bizony igen komolyan vettem én magam is, hiszen sci-fi íróként mindig foglalkoztatott a jövő rejtélye és a jövőkutatás lehetősége.”

  Válasz
 • RDY Z.
  2021.11.16., 22:12

  https://toochee.reblog.hu/nostradamus-hungaricus-avagy-joslatok-pannoniarol hát igen , Ilyenszintű butaságot csak egy abszolút kezdő írhat le erről a dologról. Jankovics Anna, szinésznő.Ő nem az , hanem a bien nevű szennylap 500 -ezredik, alibi-blőd hülyeségeinek a “szerzője”. Ezt nevezik kamu lapnak. Nem kettő ilyen van fönn-a-placcon! Ezek azt csinálják,hogy ugyanazt a szemetet akár évente kétszer is leküldik… Tízéves a cikk? Kit érdekel? Évente kétszer még jó lesz….

  Válasz

Írj egy hozzászólást