Kávékrém

A kávékhoz fogyasztott krémesítőket általában azért szokták szeretni, mert nem csak – nevükből adódóan – krémesebbé varázsolják a kávét, hanem édesítik is, méghozzá sima cukorral.
A speciális ízt a hagyományos, ízében egyáltalán nem hasonlító tej helyett váltsd ki zsíros kókusztejjel, és adj hozzá egy kanál mézet, és egy kiskanál vaníliakivonatot.
Akár ki is keverheted magadnak pár nappal előre, hogy utána aztán könnyebb legyen csak elővenni a hűtőből, és a kávédba rakni. Még praktikusabb, ha jégkockatartóban lefagyasztod őket, és előveszed, ha szükséged van rájuk.
A speciális ízt a hagyományos, ízében egyáltalán nem hasonlító tej helyett váltsd ki zsíros kókusztejjel, és adj hozzá egy kanál mézet, és egy kiskanál vaníliakivonatot.
Akár ki is keverheted magadnak pár nappal előre, hogy utána aztán könnyebb legyen csak elővenni a hűtőből, és a kávédba rakni. Még praktikusabb, ha jégkockatartóban lefagyasztod őket, és előveszed, ha szükséged van rájuk.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!