5 nászéjszaka, ami nem úgy alakult, ahogy elképzelték: őrülten kínos és vicces sztorik

5 nászéjszaka, ami nem úgy alakult, ahogy elképzelték: őrülten kínos és vicces sztorik

Címlap / Szerelem / Esküvő / 5 nászéjszaka, ami nem úgy alakult, ahogy elképzelték: őrülten kínos és vicces sztorik

Forró szex, dögös fehérnemű, rózsaszirmok az ágyon. Ilyen szokott lenni a nászéjszaka a filmekben. A valóságban? Nem mindig. Ezek a párok valószínűleg nem ilyennek képzelték el a nagy estét, de végül is az igazán fontos, hogy azzal töltötték, akit a legjobban szeretnek.

Kata, 36 éves

„Kivettünk egy gyönyörű szobát az esküvőhöz közeli hotelben, mert igazi, klasszikus romantikus nászéjszakát terveztünk. Már a kocsiban éreztem, hogy valami nem oké, de azt gondoltam, hogy csak most jön ki a sok stressz.

Ahogy a szobába értünk, és bementem a fürdőszobába, kiderült, hogy ennél is rosszabb: valószínűleg tényleg a stressz hatására, de egy héttel korábban jött meg, mint ahogy kellett volna.

Úgyhogy a nászéjszakánkon szex helyett elküldtem a friss férjemet, hogy keressen egy éjszakai boltot, és hozzon nekem tampont.”

Zsuzsa, 40 éves

„Minden álmunk az volt, hogy kettesben keljünk egybe egy romantikus kis szigeten.

Így is tettünk, és már előre örültem, hogy milyen gyönyörűek lesznek a fotók a napsütésben, a homokos tengerparton.

Kicsit talán sok időt tölthettünk azonban a napfény élvezésével, mert a férjem hőgutát kapott, úgyhogy az estét azzal töltöttük, hogy őt ápolgattam, amikor pedig volt egy kis időm, ültem a hotelszoba ablakában, néztem a tengert, és falatoztam a szobába készített csokis epret, meg ittam a pezsgőt.

Nem kimondottan ilyennek képzeltem, de tulajdonképpen nem is volt olyan rossz, legalábbis nekem.”

Anita, 29 éves

„Mire hazaértünk, olyan iszonyatosan kimerültek voltunk mindketten, hogy moccanni is alig bírtunk, nem hogy szexelni.

Az viszont, amikor végre levehettem a rettenetes melltartót, amit a ruha alatt viseltem, felért egy orgazmussal, a férjem pedig, bár szintén kimerült volt, megmasszírozta az egész nap magas sarkúban préselődő lábaimat, szóval megint csak meggyőződtem róla, hogy megütöttem a főnyereményt ezzel a házassággal.”

Ágnes, 27 éves

„Teljesen ki voltunk merülve, úgyhogy csak ágyba zuhantunk, de hajnalban felébredtünk arra, hogy valami történik a nappali kanapéján, és a hangokból gyorsan egyértelművé vált, hogy van valaki, aki jobban élvezi a saját nászéjszakánkat, mint mi magunk.

Másnap végül kiderült, hogy a férjem (elvált) anyja, meg a férjem tanúja jöttek össze egy estére… Azóta is azzal húzom a férjem, hogy az esküvőnkön majdnem lett még egy sógorom, de eddig még nem értem el, hogy nevessen rajta.

Idővel azért remélem, feldolgozza az ügyet.”

Eszter, 31 éves

„Az esküvő előtti napokban elég fáradtnak éreztem magam, sokszor voltam rosszul is, de az egészet betudtam a nagy izgalomnak. Már jó előre készültem a nászéjszakára, vettem szexi fehérneműt külön erre az alkalomra, gyertya, pezsgő, ami kell, de az esküvő után már a kocsiban elkezdtem hányni.

Nem értettem a dolgot, mert a rossz gyomrom miatt direkt egy kortyot sem ittam egész nap, nehogy ez rontsa el az estét. Aztán ahogy egy percre egyedül maradtam a fürdőszobában, hirtelen összeállt a kép. Feltúrtam a fürdőszobai szekrényt, találtam egy dugi terhességi tesztet, és ott volt az egyértelmű válasz: terhes vagyok.

Nagyon boldogok voltunk, de a szex elmaradt, mert az egész estét végighánytam, és valószínűleg azt sem fogjuk majd elmesélni a gyereknek, hogy egy pompomos tanga volt rajtam, mikor elmondtam az apjának, hogy családot alapítunk.”

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást