5 aranyszabály a fehérneműiddel kapcsolatban – csak nőknek!

5 aranyszabály a fehérneműiddel kapcsolatban – csak nőknek!

Címlap / Stílus / Divat / 5 aranyszabály a fehérneműiddel kapcsolatban – csak nőknek!

A fehérneműid nagy részét azért veszed, hogy lenyűgözd vagy elcsábítsd a párod? Alig várod esténként azt a pillanatot, hogy amikor hazaérsz, végre levehesd magadról a kényelmetlen melltartód? Még nem találtad meg a tökéletes fazont vagy méretet? Sok-sok év és rutin mellett is felmerülhetnek ilyen és ehhez hasonló kérdések a női fehérneműkkel kapcsolatban, hiszen lehet, hogy nem ismersz minden aranyszabályt. De ennek most vége, lássuk, mik a legfontosabb tippek és trükkök!

Te vagy a legfontosabb!

Nem is tehetjük máshová, mint az első helyre, hogy mindig magad miatt vásárolj fehérneműt, az csak a második szempont, hogy a párod mit gondol róla.

A szerelmed ugyanis valószínűleg bármelyikben megcsodálna téged, emiatt hosszútávon sokkal fontosabb, hogy te hogy érzed magad az adott fehérneműben.

Kényelmes? Ott tart és úgy, ahogy neked kell? Jó az anyaga? Nem szúr? Jól érzed magad benne?

Ha ezekre igennel tudsz válaszolni, akkor nem csak a párod, de te is nagyon örülni fogsz az új szerzeményednek!

 

A kulcs a párosítás

Bármennyire is úgy tűnik két bordó árnyalatról, hogy hasonlóak, ha nem egy szettben veszed meg őket, valószínűleg nem fognak igazán jól passzolni egymáshoz.

Ezért jó, ha van néhány fő szín, amit szeretsz magadon, és ha nem is mindig szetteket vásárolsz, ezekhez valószínűleg könnyebben tudsz majd igazodni a későbbiekben is.

Így se te, se a párod nem fogja azt érezni, hogy a fehérneműs szekrényed szedett-vedett, hiszen bármiből tudsz majd újabb és újabb gyönyörű szetteket varázsolni!

Mutasd magad

Elegáns és egyben vadítóan nőies tud lenni az, amikor visszafogottan, de valamennyit sejtelmesen megmutatsz a fehérneműdből.

Az ingedből csak egy apró vonalban látszik, hogy alatta egy gyönyörű csipkemelltartó van, ami persze nem tolakodó és mindenhol takar, ahol kell.

Ha nem vagy ennyire bevállalós, akkor is mindig figyelj arra, hogy ne csak praktikus és kényelmes, de minőségi és szép darabokat viselj, hiszen ha csak te tudod mi van rajtad, az is extra mosolyt csalhat az arcodra, nem igaz?

Minőség kontra mennyiség

Ha őszintén átgondolod, akkor valójában hány melltartót is viselsz a mindennapokban?

Hány olyan darab van a fiókodban, amit egy héten legalább egyszer felveszel?

Valószínűleg ez a szám nem kétjegyű, így egyértelmű, hogy nincs szükséged egyszerre 8-10 melltartóra vagy fehérnemű szettre, bőven elég, ha van három vagy négy, amit igazán szeretsz.

Ha előrelátó vagy és a mennyiség helyett inkább a minőségre áldozol, akkor nem csak a szekrényed lesz sokkal átláthatóbb, de te is sokkal jobban fogod érezni magad a fehérneműidben!

Megfelelő karbantartás

Ha eljutottál odáig, hogy megtaláltad a megfelelő méretet, a tökéletes fazont és azok a színek is megvannak, amiket igazán szeretsz magadon, akkor már csak néhány lépés választ el attól, hogy igazán profi legyél.

Megvan már az a néhány olyan szett, ami minden ruhádhoz passzol, amiben szuperül érzed magad és ami akár több évig is kifogástalan minőségű is marad.

Ezért extrán tenned is kell, hiszen ha rátaláltál az igazira, arra vigyáznod is érdemes.

Tipp: A fehérneműket praktikus külön mosni minden egyéb szennyestől, hiszen ezek a kényes anyagok extra törődést igényelnek. A legjobb, ha együtt mosod őket és egy kis öblítős vízben kézzel tisztítod, majd lógatva szárítod! Csupán öt apró szabály, amitől biztosan jobban érzed majd magad!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást