NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Bika a zodiákusod

NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Bika a zodiákusod

Címlap / Életmód / Ezotéria / NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Bika a zodiákusod

A csillagok szerint érdekes év elé nézünk: azok, akik keményen odatették magukat az elmúlt időszakban, most megbékélhetnek. Akik viszont nem dolgoztak magukon, azokra még több kihívás vár. De mit tartogat számodra a zodiákusod?

Karrier és pénzügy horoszkóp

Amennyiben saját vállalkozást működtetsz, pozitív változással, fejlődéssel számolhatsz, sőt, a csillagok szerint akár bővítésre is lesz lehetőséged. Az előttünk álló év ideális arra, hogy tanulj, továbblépj, ami akár azt is jelentheti, hogy munkahely, vagy pálya módosítása is képbe kerülhet. Úgy tűnik, a szakmai életed, a karriered átrendeződőben van, de az még képlékeny, merre indulsz el. Mindenesetre érdemes foglalkoznod a kérdéssel, mert jó lehetőségek kínálkoznak a Bika jegyűek számára.

Ez egyaránt igaz a pénzügyeidre is, és nem csak a váltás végett:  a kemény munka végre megtérülni látszik és ezt természetesen a vezetők is honorálni igyekeznek.

Kellemesnek, könnyednek ígérkezik a hangulat a munkahelyeden, fő- vagy másodállásban is lehetőséged lesz új partnerkapcsolatokat kötni. Ugyanakkor a csillagok szerint legyél megfontolt a befektetéseiddel kapcsolatosan, kerüld az impulzív döntéseket, bár ezek egyébként sem túlságosan jellemzőek rád. A kiadásokkal legyél körültekintő, de ne zárkózz el az új lehetőségek elől, mert a befektetések megtérülnek, ha alaposan körbejárod a legfontosabb tudnivalókat. Költs okosan továbbra is, és ha van adósságod, minél előbb rendezd. 

g-stockstudio/istockphoto.com

Mi vár rád a szerelemben?

Számos kihívást tartogathat a magánéleted az előttünk álló évben, leginkább akkor, ha párkapcsolatban élsz.

Megoldatlan problémák és nézeteltérések üthetik fel a fejüket, amelyek akár annyira elmélyülhetnek, hogy szakítással is zárulhatnak. A komolyabb elköteleződés előtt álló Bika jegyűeknek le kell venniük a rózsaszín szemüveget és érdemes alaposan megfontolniuk az életre szóló döntéseket.

Ez nem feltétlenül jelent szakítást, de azt igen, hogy nem szabad csak egy-két évre előre tervezni és látni kell a feladatokat is a párkapcsolatban, nem csupán a lehetséges, pozitív végkimenetelt.

g-stockstudio/istockphoto.com

Nehezíti a helyzetedet, hogy nem igazán a kompromisszumkészségedről vagy híres, de idén muszáj lesz háttérbe szorítanod a makacsságodat és fontos, hogy ne ragaszkodj annyira az igazadhoz, a büszkeségedhez, mert a partnered nem fogja díjazni, ha lekezelően bánsz vele. 

Egyedülálló Bikaként is kihívásokat tartogat számodra az előttünk álló év, a csillagok leginkább a pénzügyeid, karriered rendezésére bátorítanak, és a magánélet szinte mellékszereplőként jelentkezik 2023-ban. Feladatok azért akadnak bőven ezen a területen is, de lehet, hogy egyelőre te sem tudod eldönteni, igazán szeretnél-e elköteleződni.

A Bika és az egészség 2023-ban

Az általános közérzeted kifejezetten jónak tűnik az előttünk álló évben, és nem is lesz okod az aggodalomra. Kivéve persze, ha teszel azért, hogy napról napra rosszabb legyen az egészséged. Az alvásmegvonás, a dohányzás, vagy éppen az, ha túl sokat eszel, ellenben nem mozogsz, záros időn belül megbosszulja magát. Nem csupán arról van szó, mennyire tudsz jó formában maradni, a kisebb-nagyobb betegségek ellen is fel kell vértezned magadat. 

Nem mindig könnyű, de a pozitív hozzáállás nagyon lényeges a következő évben, lehet, hogy komplett nézőpont változtatásokra lesz szükséged. Ha ezeknek mindenáron ellenállsz, akkor sajnos esélyes, hogy jövőre sem fogsz egyről a kettőre jutni. 

Olvasd el a többi csillagjegy éves értékelését is:
A KOS csillagjegy 2023-as éves értékelése
Az IKREK csillagjegy 2023-as éves értékelése
A RÁK csillagjegy 2023-as éves értékelése
Az OROSZLÁN csillagjegy 2023-as éves értékelése
A SZŰZ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A MÉRLEG csillagjegy 2023-as éves értékelése
A SKORPIÓ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A NYILAS csillagjegy 2023-as éves értékelése
A BAK csillagjegy 2023-as éves értékelése
A VÍZÖNTŐ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A HALAK csillagjegy 2023-as éves értékelése

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!