Az 5+1 legjobb májusi film – A kanapédon és a moziban is megnézheted

Az 5+1 legjobb májusi film – A kanapédon és a moziban is megnézheted

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Az 5+1 legjobb májusi film – A kanapédon és a moziban is megnézheted / 2. oldal

Bár már nyitnak a teraszok, hamarosan a moziba járás is biztonságos lesz, ez nem jelenti azt, hogy lemondunk egyik kedvenc szórakozásunkról, a streaming-szolgáltatók pörgetéséről. Fárasztó hétköznapok után, esős hétvégéken ezúttal is lesz bőven néznivaló, íme, egy kis ízelítő a kínálatból.

Solos – Amazon Prime

Bár még nem sokat tudni az Amazon Prime májusban debütáló sorozatáról, annyi bizonyos, hogy nagyon várjuk, ennek pedig nem más az oka, mint az ígéretes szereplőgárda. A sorozatban a főszereplők között láthatjuk majd Anne Hathawayt, Morgan Freemant, Helen Mirrent, Dan Stevenst és Uzo Adubát is.

A hétrészes minisorozat az előzetes infók szerint az emberi lét kérdéseit feszegeti. Életünket, amely során bármennyire is elszigetelve élünk, közös tapasztalatainkon keresztül mégis kapcsolódunk egymáshoz.

 

Halston – Netflix

Egy újabb minisorozat, ezúttal a Netflixen – a legnépszerűbb streaming-szolgáltatót nehéz kikerülni, ha újdonságokról van szó, hiszen itt találjuk a legtöbb saját gyártású tartalmat, legyen szó sorozatokról vagy filmekről.

Május 14-től öt részben láthatjuk a divattervező, Roy Halston Frowick, vagy röviden csak Halston életét, aki a 70-es évek New York-i művészvilágban is otthonosan mozgott. A saját nevével fémjelzett márka építésével beírta magát a divattörténetbe, rajongott érte mindenki. A legnagyobb sztárok között járt-kelt, azonban kicsúszott a kezei közül az irányítás és kishíján elveszítette a védjegyéül szolgáló márkát.

A sorozat egészen biztosan nagy élmény lesz a divat és a retró rajongóinak is. Halston szerepében Ewan McGregort láthatjuk, de kisebb szerepekben felbukkan mellette Bill Pullman, Vera Farmiga és Kelly Bishop is. 

 

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»