10 munka, ami illik hozzád, ha Szűz, Bak vagy Bika a csillagjegyed

10 munka, ami illik hozzád, ha Szűz, Bak vagy Bika a csillagjegyed

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 munka, ami illik hozzád, ha Szűz, Bak vagy Bika a csillagjegyed

A Föld a legszilárdabb és legstabilabb elem, aminek köszönhetően a Szűz, Bak és Bika csillagjegyű emberek remek vezetők és természetesen hűséges szeretők, barátok is. Bölcs, kreatív és kiegyensúlyozott személyiségük miatt a közösségük megbízható tagjai és erős oszlopai. Olyan hivatás való nekik, ahol kiélhetik kreativitásukat és használhatják üzlettel kapcsolatos éleslátásukat. Íme tíz munka, ami passzol hozzád, ha Föld jegyű vagy.

Botanikus

A Föld jegyű emberek kíváncsiak és szeretik a világot, amiről minél többet szeretnének megtudni, a „földből kinövő” csodálatos növényekről pedig pláne mindent szeretnének megtudni. Botanikusként kiteljesedhetsz, mert kitartásod és türelmed tökéletesen illik ehhez a hivatáshoz.

Orvos

Orvosnak lenni nagy presztízzsel és sok pénzzel jár, azonban elképesztő mértékű felelősséggel is, ami miatt sokan tartanak ettől a pályától. Föld jegyűként azonban téged a precizitásod, pontosságod és hatékony problémamegoldó képességed ideális orvos-jelöltté tesz, nem beszélve arról, hogy jól bánsz az emberekkel is. 

Zenész, művész

Már említettük, hogy a Föld jegyű ember kreatív, így ha nem látod magad egy íróasztal mögött ülni évtizedeken keresztül, jó eséllyel valamilyen művésznek teremtett az élet. Akár zenész, festőművész, grafikus vagy ékszertervező vagy, hivatásod teljes odaadással végzed. 

Mariana Vusiatytska/unsplash.com

Építész

Amennyiben kicsit biztosabb és földhözragadtabb pályára vágsz, mint a művészet, de mindenképpen ki szeretnéd élni munkádban a kreativitásod,  ígéretes építész válhat belőled. Odafigyelés a részletekre és igény az esztétikára, ez benned maradéktalanul megvan. Ha tetszik az építészet, de még inkább elmerülnél a technikai részében, legyél mérnök.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást