10 munka, ami illik hozzád, ha Szűz, Bak vagy Bika a csillagjegyed

10 munka, ami illik hozzád, ha Szűz, Bak vagy Bika a csillagjegyed

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 munka, ami illik hozzád, ha Szűz, Bak vagy Bika a csillagjegyed

A Föld jegyű embereket nem könnyű boldoggá tenni, ezért előfordulhat, hogy több évnyi útkeresés után találnak csak rá álmaik hivatására. A Föld a legszilárdabb és legstabilabb elem, aminek köszönhetően a Szűz, Bak és Bika csillagjegyű emberek remek vezetők és természetesen hűséges szeretők, barátok is. Bölcs, kreatív és kiegyensúlyozott személyiségük miatt a közösségük megbízható tagjai és erős oszlopai. Olyan hivatás való nekik, ahol kiélhetik kreativitásukat és használhatják üzlettel kapcsolatos éleslátásukat. Íme tíz munka, ami passzol hozzád, ha Föld jegyű vagy.

Botanikus

A Föld jegyű emberek kíváncsiak és szeretik a világot, amiről minél többet szeretnének megtudni, a „földből kinövő” csodálatos növényekről pedig pláne mindent szeretnének megtudni. Botanikusként kiteljesedhetsz, mert kitartásod és türelmed tökéletesen illik ehhez a hivatáshoz.

Orvos

Orvosnak lenni nagy presztízzsel és sok pénzzel jár, azonban elképesztő mértékű felelősséggel is, ami miatt sokan tartanak ettől a pályától. Föld jegyűként azonban téged a precizitásod, pontosságod és hatékony problémamegoldó képességed ideális orvos-jelöltté tesz, nem beszélve arról, hogy jól bánsz az emberekkel is. 

Zenész, művész

Már említettük, hogy a Föld jegyű ember kreatív, így ha nem látod magad egy íróasztal mögött ülni évtizedeken keresztül, jó eséllyel valamilyen művésznek teremtett az élet. Akár zenész, festőművész, grafikus vagy ékszertervező vagy, hivatásod teljes odaadással végzed. 

Mariana Vusiatytska/unsplash.com

Építész

Amennyiben kicsit biztosabb és földhözragadtabb pályára vágsz, mint a művészet, de mindenképpen ki szeretnéd élni munkádban a kreativitásod,  ígéretes építész válhat belőled. Odafigyelés a részletekre és igény az esztétikára, ez benned maradéktalanul megvan. Ha tetszik az építészet, de még inkább elmerülnél a technikai részében, legyél mérnök.

Pénzügyi menedzser

Minden Föld jegyű ember szorgalmas, nem félsz keményen dolgozni és bizony azt is szereted, ha ezért jól meg is fizetnek. Ezt szem előtt tartva ideális pénzügyi szakember lehet belőled, elhivatottságod miatt a ranglétrán úgyis gyorsan jutsz felfelé. 

Dietetikus

Ha szeretnél segíteni az embereknek, ígéretes dietetikus válhat belőled. Változatos munkakör, amiben alkalmazhatod a tudásodat és hozzáértő tanácsaiddal segíthetsz egészségesebben étkezni másoknak. Mindig megtalálod az egyensúlyt az empátia és a határozottság között, ezért az emberek hallgatnak rád. 

Vállalkozó

Ugyan szeretsz két lábbal a földön állni, ezért egy önálló cég bizonytalansága a kezdetekben kicsit megijeszthet, de ha egyszer elhatározod magad, sikeres kisvállakozó lehetsz. Ha valami nem terv szerint megy, kreativitásod és remek problémamegoldó képességed nem hagy cserben. Sosem ülsz a babérjaidon, hanem mindig előre tekintesz és a bevételt sem szórod el felelőtlenül.

cottonbro/pexels.com

Kerttervező

Ahogy már említettük, szereted a természetet, a növényeket és előszeretettel használod a kreativitásod, így a kerttervezést neked találták ki! A kietlen földből színes, élénk és élettel teli kertet varázsolni igazán neked való hivatás. 

Belsőépítész, lakberendező

Jó értelemben vett földhözragadtságonak köszönhetően fontos számodra, hogy otthonod maximálisan kielégítse minden igényedet. Szereted a praktikus dolgokat, a kényelmet, ugyanakkor elengedhetetlen számodra, hogy környezeted esztétikája is megfelelő legyen. Ezek a tulajdonságok pedig minden valamirevaló belsőépítész vagy lakberendező ismérvei, így ebben a két szakmában sikert sikerre halmoznál. 

Statisztikus

Ha zodiákusod eleme a Föld, van egy csendes, elmélkedő oldalad. Bölcsességed és éles eszed mellett az is remek tulajdonságod, hogy rendszerető, összeszedett vagy és odafigyelsz a részletekre, amit statisztikusként jól kamatoztathatsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást