10 meglepő követelés, amit hollywoodi sztárok a szerződésükbe írattak

10 meglepő követelés, amit hollywoodi sztárok a szerződésükbe írattak

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / 10 meglepő követelés, amit hollywoodi sztárok a szerződésükbe írattak

Johnny Depp 16 millió dollárt kapott egy filmért, amiben nem is szerepelt

A Legendás Állatok főgonoszát, Grindelwaldot Johnny Depp vitte sikerre, de az alkotók megváltak tőle, miután volt felesége, Amber Heard erőszakkal vádolta meg. Azóta már rebesgetik, hogy Depp mégsem „nőverő” és Amber hazudik.

A stúdió nem kockáztatott, kirúgta a színészt. Ennek ellenére Depp markát 16 millió dollár ütötte, ugyanis benne volt szerződésében, hogy a harmadik részért akkor is kifizetik, ha nem játszik benne.

Eddie Murphy mindenből csak újat használ

Minden reggel új alsógatyát és zoknit húz, rajta kell, hogy legyen a címke, különben nem vesz fel. Ezeket nem mossa, hanem nap végén eldobja. Lakókocsijába pedig minden reggel új, bontatlan fogrémet, szájvizet és italokat rendel, semmihez nem nyúl, amit már kinyitott.  

Eddie Murphy
Featureflash/depositphotos.com

Miért nincs Tom Cruise játékfigura?

Az „akcióhős” szó mellett Tom Cruise szerepelhetne a szótárban, ennek ellenére viszont nem adja az arcát videojáték-karakterekhez, akciófigura sem készült róla soha, de még egy pólón sem láthatjuk az arcát.

Ez azért van, mert karrierje kezdete óta kiköti minden forgatás előtt, hogy nem használhatják képmását. Állítólag a szcientológia miatt nem engedi, pedig tízmilliókat kereshetne ezzel. 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást