Egészség / Életmód / Lélek

5 praktika, amitől percek alatt jobb nőnek érezheted magad

5 praktika, amitől percek alatt jobb nőnek érezheted magad

Vannak napok, amikor viselheted a világ legszebb ruháját, te mégsem vagy megelégedve azzal, amit a tükörben látsz. Ne gondold azt, hogy ezzel csak te vagy így, mindenkinek vannak ilyen napjai. Észreveszed az eddig nem látott hibáidat és legszívesebben elbújnál a világ elől. Most megmutatjuk neked, hogy hogyan tudsz ezen a leggyorsabban változtatni.

Így indítsd a napot!

A legtöbb ember úgy működik, hogy a reggeli hangulata határozza meg az egész napját. Ha jó, akkor úgy érzi, hogy szeretve van és a világ egy csodálatos hely, de, ha rossz, akkor mindenki meneküljön, mert esélyes, hogy mindenhova bombaként fog berobbanni.

Biztos te is érezted már ezt, mennyivel másabb, mikor jókedvűen kelsz ki az ágyból, belenézel a tükörbe és látod azt a jó csajt, aki vagy. Aki nem kritizálja önmagát, ha esetleg felszaladt rá pár plusz kiló, és nem a ráncait vizslatja a tükörben.

Mi most ehhez a pozitív énedhez szólunk, akit minden reggel elő kell csalnod magadból. Egész egyszerűen eldöntheted, hogy hogyan indítod a napodat. Lehetsz morci, hogy megint dolgozni kell, hogy nem tetszik a tükörképed, vagy egyszerűen csak kihozod a napodból a legtöbbet. És ez a reggeleddel indul.

Egy kis mozgás nem árt!

Furcsa az emberi agy működése, ugyanis képes minket irányítani, de ne feledd, hogy neked van igazán nagy hatalmad felette. Tudd, hogy az a rengeteg kifogás, amitől nem érzed magad elég jó nőnek, az az agyad kreálmánya és nem az igazi énedé.

Azért mondjuk ezt el, mert rengeteg külső hatás ér téged, ami befolyásolja azt, hogy mennyire tartod magad csinosnak. Na, de itt egy jó trükk ennek leküzdésére.

Bár már sokszor elmondtuk, hogy a mozgás csodákra képes, ideje komolyan venned, mert nem csak, hogy feszesebb leszel tőle, de ennek hatására a tükörben is egész más embert fogsz látni.

Egy jó kép is kell!

Valljuk be, hogy nagyon jó érzéssel tölti el szívünket, mikor készül rólunk egy-két jó kép, ahol igazán csinosnak láthatjuk magunkat.

Amikor gyötör az önbizalomhiány, akkor érdemes bevetned a barátnődet és a telefonodat, ugyanis ilyenkor életmentő lehet egy jó kép.

Dobj fel egy szép sminket, vedd fel az egyik szexi ruhádat és már mehet is a kattintás.

Hidd el, nagyon sokat tud dobni a hangulatodon, ha viszont látod a képeken azt a csodálatos nőt, aki valójában vagy.

Vesd be a csáberődet!

Amikor nem érzed magad kellően szépnek, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy lesütött fejjel, hatalmas szemüveg mögé rejtőzve sétálj az utcán.

Ez badarság, hiszen semmi okod arra, hogy láthatatlanná válj csak azért, mert te magad nem érzed magad a toppon. Ilyenkor a legjobb, ha beveted a nőiességedet és elkezdesz valakivel flörtölni.

Elég, ha csak hosszasan szemezel valakivel, vagy vetsz egy igéző pillantást az utcán szembe jövő férfira. Hidd el, ezután beindul a napod.

A harmónia megteremtése

Mikor harmóniáról beszélünk, akkor nem valami elérhetetlen dologról van szó, hanem néhány olyan szabályról, amit minden nőnek be kellene tartania ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében.

Gondolunk itt arra, hogy mivel táplálod a tested, mennyit alszol és, hogy milyen emberekkel veszed körbe magad.

Biztos te is észrevetted már magadon, hogy mennyivel jobb a közérzeted, ha jól étkezel, nem viszel be több kalóriát, mint amennyire a testednek szüksége van és ilyenkor a tükörben is egész más alakot látsz.

Az alvás fontosságát sokan alábecsülik, pedig az egyik legmeghatározóbb dolog egy emberi életben. Szánj időt rá, mert a tested és lelked is meghálálja. És mikor harmóniába kerülsz önmagaddal, akkor képtelen leszel nem szeretni a tükörképedet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást