Dizájn fillérekből: a zsalukő 10 stílusos felhasználási módja

Dizájn fillérekből: a zsalukő 10 stílusos felhasználási módja

Címlap / Otthon / Dizájn fillérekből: a zsalukő 10 stílusos felhasználási módja

Asztal

A zsalukő remekül funkcionál asztallábként, csak arra kell ügyelni, hogy elég stabil legyen. A lyukakba tehetsz mécseseket, amelyek így meghitt, gyertyafényes hangulatot varázsolnak a vacsorához. Pár zsalukő (lábnak), raklap (asztallapnak) és kész is a minden igényt kielégítő kinti asztal. Ha a raklapot alaposan megtisztítod és megfelelően kezeled, még a lakásban is megállja a helyét. 

 

 

Tévé állvány

Én már küzdöttem azzal a problémával az egyik régebbi albérletemben, hogy egyszerűen olyan keskeny volt a szoba, hogy a „szabvány” tévéállványok nem fértek el. Ha ennyire helyszűkében vagy, a zsalukő segít, csak pár keskeny polcot kell rátenned és kész is a modern bútor. Egyedivé varázsolhatod az „építményt”, ha a nyers fát színesre pácolod, hogy szépen illeszkedjen az enteriőr stílusához. 

 

 

Éjjeliszekrény

Egy éjjeliszekrénynek nem kell sok tárgyat elnyelnie. Bőven elég, ha elfér rajta egy pohár víz, a telefonunk, egy könyv és egy lámpa, ezért pár egymásra helyezett zsalukő tökéletes erre a célra. Legyen bármilyen kevés helyed a fal és az ágy között, egy keskeny zsalukő – akár állítva – befér és remekül szolgál. 

 

 

Polc

Fogj pár lécet és zsalukövet, majd építsd meg pillanatok alatt a tökéletes méretű polcrendszert. ez a technika jól működik akkor, ha csak pár szintre van szükséged és akkor is, ha egy egész falat takarsz el vele, csak arra vigyázz, hogy az építmény elég stabil legyen. A fapolcokat teheted a zsalukő lyukába vagy két darab közé is illesztheted. Jó teherbírású és szép, indusztriális megjelenésű polcrendszer lesz az eredmény, mely méltó otthont ad a könyveknek és dekor tárgyaidnak.

 

 

Oldalak: 1 2 3 4

2 hozzászólás

 • kék egér
  2021.02.25., 08:54

  és ez szép? :O

  Válasz
  • Zsolt
   2021.02.25., 09:27

   A kerti kanapé és a növényfal nekem pl. tetszik. Beltérben inkább csak indusztriális stílusú lakásban tudnám elképzelni, ha nagyon muszáj 🙂

   Válasz

Írj egy hozzászólást