5 YouTube sport vlogger, akiket érdemes követned!

5 YouTube sport vlogger, akiket érdemes követned!

Címlap / Életmód / Egészség / 5 YouTube sport vlogger, akiket érdemes követned!

Köztudott tény, hogy az őszi fáradtság és levertség ellen az egyik legjobb orvosság a rendszeres testmozgás, mellyel megerősíthetjük immunrendszerünket is, és nem mellesleg könnyedén leadhatjuk a nyári bűnözések során felszökött plusz kilókat. Azonban, ebben a borongós, változékony időben nem egyszerű rávenni magunkat, hogy akár csak egyel is több lépést tegyünk meg a szükségesnél, nem hogy még elinduljunk az edzőterem felé, vagy felvegyük a futócipőnket. Szerencsére azonban vannak olyan sport influencer-ek a közösségi médiában, akik optimizmusukkal és hihetetlen energikusságukkal képesek minket mozgásra ösztönözni. Most összegyűjtöttem azokat a Youtube sportolókat, akiket mindenképpen érdemes követned, hiszen rengeteg tapasztalattal lehetsz általuk gazdagabb, mindamellett, hogy a csatornájuk tele van jobbnál-jobb edzéstervekkel!

Whitney Simmons – a szőke humorbomba

Whitney amellett, hogy szinte heti rendszerességgel tesz fel új edzős videót, számtalan más, sporttal vagy egészséges életmóddal kapcsolatos anyagot is készít.

Megtalálhatóak a tárházában sportruházatot véleményező, receptes és étkezéssel kapcsolatos tanácsadós videók is!

Mindezek mellett pedig egy rendkívül humoros leányzóval ismerkedhetünk meg, aki tisztában van azzal, mennyire fárasztó egy-egy edzés sorozata, és hogy sokszor mennyire nincs kedvünk felkelni az ágyból se, nem hogy lenyomni egy etapot, mégis képes meghozni a kedvünket a mozgáshoz, azzal, hogy ennyire közvetlen és vicces!

Hanna Öberg – a barna démon

Egyszer az olvastam Hannaról, hogy ő az álom fenék megtestesítője, már ami a fitneszezőket illeti, ami ránézésre valljuk be, nem csoda. Viszont tesz is érte, nem is keveset!

Ő is heti rendszerességgel posztol videókat, viszont az ő tárházába már kissé specifikusabb edzéstervekkel találkozhatunk, hiszen rengeteg popsi, comb és hát erősítő anyagot tesz közzé.

Ezek mellett azonban szintén oszt meg tanácsokat, recepteket és vlogokat egy-egy napjáról. Szintén egy nagyon laza és vagány leányzó, aki képes mozgásra ösztönözni.

Boho Beautiful – a jógakirálynő

Számomra ő volt az első olyan jóga videókat posztoló személy, aki nem csak rendkívül jól űzi ezt a sportot, de még kellemesen lágy hangos is képes levezényelni egy-egy edzést.

A párjával közösen járják a világot, és különböző tájakról jelentkezik be egy-egy jóga vagy pilates edzéssel, amik közül elég sok végezhető el kezdőként is!

Emellett spirituális és életmóddal kapcsolatos videói is vannak, melyekben a párja is fel-felbukkan.

A Boho Beautiful tipikusan az a csatorna, ami nem csak testet, de a lelket is képes átformálni!

Linn Lowes – a platina konditeremdíva

Ő már egy kissé inaktívabb Youtuber, mivel általánosságban 3-4 hetente tölt csak fel új videót, azonban roppant emberközeli az egész személyisége.

Egy videójában elmeséli például, hogyan győzte le a rákot, és hogy az edzés mennyire reformálta meg az életét.

Linn hozzáállása számomra nagyon motiváló és szimpatikus, amellett pedig eddigi tárházában rengeteg edzéssorozat megtalálható, így annyira nem is hiányzik az, hogy hetente posztoljon.

Plusz pozitívum, hogy nem csak konditermi edzéseket mutat be, hanem otthon elvégezhető gyakorlatokat is, ráadásul receptek és tanácsok is megtalálhatóak nála, amellett, hogy tündéri kutyusai is fel-felbukkannak mellette.

THENX – a görög félisten

Csak hogy egy férfi is legyen a listába, mert hát valljuk be őszintén, olykor sokkal inkább tud minket motiválni egy szépen kidolgozott felsőtest, vagy egy mély, gyönyörű barna szempár, mint a girlpower.

THENX csatornája amellett, hogy tele van jobbnál-jobb edzős videókkal, még sztárvendégeket is fogad, így számtalan videóban edz együtt női sportolókkal, ami plusz lendületet adhat a mozgási kedvünkhöz.

A srácnak van egyébként egy nagyon jó applikációja is, ahol még több gyakorlatsort találhatunk ingyen is, de akár a személyre szabott edzéstervet is választhatjuk, ahol még étkezési és életvezetési tanácsokkal is ellát minket.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást