Ezt teszik az emberek leggyakrabban szex után

Ezt teszik az emberek leggyakrabban szex után

Címlap / Szerelem / Szex / Ezt teszik az emberek leggyakrabban szex után

1. Némileg derűre adhat okot, hogy a megkérdezettek 74%-a fontosnak tartja az utójátékot, legalábbis figyelmet fordít arra, hogy legalább egy icipicit ápolja a kapcsolatát a szeretkezések után. Ennyien voltak ugyanis azok, akik összebújtak még egy kicsit a kedvesükkel, és ölelkeztek egyet az előtt, hogy az alábbi teendők valamelyikére fordult volna a figyelmük.

2. Jöhet a film! A megkérdezettek 50%-a állította, hogy szinte azonnal be- vagy visszakapcsolja a tévét, ahogy véget ért az együttlét.

3.

Bezzeg ilyenkor figyelünk a folyadékpótlásra! Szinén 50%-ban állították azt a megkérdezettek, hogy nagyon rövid időn belül isznak valamit az együttlét után.

Viszlát, romantika: ezt a 10 dolgot teszik az emberek leggyakrabban szex után

4. A negyedik helyen az öltözködés szerepelt: vagy kifejezetten sokan vannak azok, akik szeretik gyorsan felkapni az esti pizsamájukat, vagy rengetegen voltak a megkérdezettek között olyanok, akik az egyéjszakás kalandokat, gyors légyottokat részesítik előnyben, és szex után hamar szedik a sátorfájukat.

5. Az első pont után itt egy újabb, romantikusnak ható válasz: sokan vannak azok is, akik az együttlét után kiskifli-nagykifliben összebújnak és álomra hajtják a fejüket.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást