Így változtasd át a magányt hasznos egyedüllétté

Így változtasd át a magányt hasznos egyedüllétté

Címlap / Életmód / Egészség / Így változtasd át a magányt hasznos egyedüllétté

Nem tudni, hogy a különböző szingliségről szóló filmek, vagy egyszerűen csak a társadalmi nyomás hatására, de a nők döntő többsége retteg a magánytól. Talán magával az elnevezéssel van a legnagyobb probléma, hiszen ez nem egyenlő az örök egyedülléttel, de mi nők mégis hajlamosak vagyunk a legrosszabbra gondolni, ha éppen nincs senki az életünkben. No, de akkor hogyan töltse hasznosan egy szingli nő az idejét? Máris mondjuk!

Tényleg tragédia?

Először is gondold végig, hogy tényleg olyan óriási sorscsapás, hogy most nincs senki az életedben, vagy csak a társadalom, családod, barátaid, helyeztek rád egy jókora nyomást? Mert ez egyáltalán nem mindegy!

Lehet, hogy te amúgy teljesen jól elvagy jelenleg a kis világodban és még korántsem állsz készen egy komoly kapcsolatra, viszont mindenki más érezteti veled, hogy tik-tak, ketyeg az a biológiai óra.

Az igazság viszont roppant egyszerű. Csináld azt, amihez kedved van és éld úgy az életed, ahogy szeretnéd. Kit érdekel, ha XY már túl van az esküvőjén és a harmadik terhességén? Az nem a te életed, így inkább koncentrálj a saját dolgaidra!

Beszéljünk azokról az álmokról!

Vannak nők, akik tanulmányaik után egyből családanyává válnak és valószínű, hogy az ő életükben ez szerepel az álomlista első helyén.

De bizony van, aki az élet más területén szeretne sikereket elérni, például a munkájában.

Már véget ért az az idő, mikor a nőknek az anya és feleség szerepen kívül nem jutott más, hiszen tehetségesebbnél tehetségesebb nők bizonyítják be sorra a világnak, hogy többre születtek.

Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor ne érezz bűntudatot, hogy te még inkább a karrieredre koncentrálnál. Itt a remek lehetőség, hiszen most minden adott hozzá, ugyanis család mellett azért jóval nehezebb dolgod lesz.

Ismerkedj!

Jó, ha ilyenkor nem zárkózol be a lakásodba szomorú filmeket nézve egész nap, hiszen ez nem visz előrébb.

Ha a barátaid között kevés a szingli, akivel eljárhatnál szórakozni, akkor bizony nincs mese, szerezned kell olyanokat, akikkel ezt a vágyadat is kiélheted.

Mert igenis, szórakoznod kell! Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy járj nyitott szemmel és merj kommunikálni új emberekkel. Az is lehet, hogy éppen vásárlás, vagy utazás közben találkozol valakivel, aki utána az életed részese is lehet.

A homlokodon a kiírás…

Pszichológusok állítják, hogy mindenki homlokán ott van egy láthatatlan kiírás, amit tudatalattinkkal érzékelünk. Vagyis a többi ember pontosan érzékeli a rezgéseidet és leolvassa a homlokodon lévő láthatatlan kiírást.

Ami a legtöbb szingli nő esetében a: „Férjet keresek!”, „Mi a baj velem?”, illetve „Egyedül fogok meghalni!” lehetne.

Éppen ezért fontos figyelned arra, hogy a lelked mindig rendben legyen. Ne más miatt, csakis magad miatt! Így fog megváltozni a kisugárzásod is, amire tapadnak majd a pasik.

Fogadd el!

El kell fogadnod, hogy egyedül vagy és igen, lehet, hogy még nagyon hosszú ideig egyedül leszel.

Nem tudhatjuk, ahogy te sem tudod megnézni egy varázsgömbben.

A kérdés már csak az, hogy tényleg hagyod, hogy addig a napjaid a kukába menjenek csak azért, mert éppen nem mondhatod el magadról, hogy párkapcsolatban élsz?

Szerintünk te ennél sokkal keményebb csaj vagy, aki képes a magányt előnnyé kovácsolni. Hozd ki magadból a legtöbbet, mert csak erre a rezgésszintre tud rákapcsolódni az, akire jelenleg vágysz.

Szükségem van erre?

Talán ezt nehéz feldolgozni, de, ha hiszel a sorsban, vagy bármiféle felsőbb gondviselésben, akkor megértheted, hogy valószínűleg nem mindig arra van szükséged, amire vágysz.

Persze minden ember vágyakozik valami után, amiért küzd, de nem lenne sokkal egyszerűbb elengedni ezt a görcsösséget és hagyni, hogy azt kapjuk, amire valójában szükségünk van?

Ez nem zárja ki azt, hogy a vágyaid ne teljesülhetnének, csupán az időzítéssel lehet némi probléma. Türelem, mindig minden időben érkezik!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!