Utazás az előző életünkbe: derítsd ki, mit hoztál magaddal

Utazás az előző életünkbe: derítsd ki, mit hoztál magaddal

Címlap / Életmód / Ezotéria / Utazás az előző életünkbe: derítsd ki, mit hoztál magaddal

Hogyan működik a karmikus utazás?

A lélekvándorlást elfogadók szerint a tudatalattinkban raktározott emlékek nem törlődnek azzal, ha egy új élet során új testbe költözünk. Ezeket az emlékeinket, élményeinket pedig elő is tudjuk hívni, ha egy nagyon mély, meditatív tudatállapotba kerülünk.

Az előző élet utazás során minden korábbi életünkbe bepillanthatunk, hogy ezekből tanulva ne kövessük el ugyanazokat a hibákat a jelenlegi életünkben, amelyeket korábban is.

A reinkarnációs utazás emellett abban is segíthet, ha egy problémával nehezen tudunk megküzdeni, hiszen lehet, hogy ez is jóval mélyebben gyökerezik, mint sejtettük, és egészen vissza kell mennünk hozzá egy korábbi életünkig.

Kellő motiváció

Ahhoz, hogy valóban sikeres legyen egy karmikus utazás, szükséges a megfelelő motiváció, amiért erre adtuk a fejünket. Sokan vannak, akik puszta érdeklődésből, kíváncsiságból utaznák be az előző életeiket, de ilyen esetekben sokszor nem működik rendesen a folyamat.

Ha viszont sorozatosan követed el ugyanazokat a hibákat, hozod meg ugyanazokat a rossz döntéseket, vagy egyes lelki gátjaidat nem tudod megérteni és feloldani, akkor nagyon hasznos lehet egy ilyen meditatív hipnózis.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást