Életmód / Ezotéria

Utazás az előző életünkben: derítsd ki, te mit hoztál magaddal a korábbi életekből

Utazás az előző életünkben: derítsd ki, te mit hoztál magaddal a korábbi életekből

Hogyan működik a karmikus utazás?

A lélekvándorlást elfogadók szerint a tudatalattinkban raktározott emlékek nem törlődnek azzal, ha egy új élet során új testbe költözünk. Ezeket az emlékeinket, élményeinket pedig elő is tudjuk hívni, ha egy nagyon mély, meditatív tudatállapotba kerülünk. Az előző élet utazás során minden korábbi életünkbe bepillanthatunk, hogy ezekből tanulva ne kövessük el ugyanazokat a hibákat a jelenlegi életünkben, amelyeket korábban is.

A reinkarnációs utazás emellett abban is segíthet, ha egy problémával nehezen tudunk megküzdeni, hiszen lehet, hogy ez is jóval mélyebben gyökerezik, mint sejtettük, és egészen vissza kell mennünk hozzá egy korábbi életünkig.

Kellő motiváció

Ahhoz, hogy valóban sikeres legyen egy karmikus utazás, szükséges a megfelelő motiváció, amiért erre adtuk a fejünket. Sokan vannak, akik puszta érdeklődésből, kíváncsiságból utaznák be az előző életeiket, de ilyen esetekben sokszor nem működik rendesen a folyamat.

Ha viszont sorozatosan követed el ugyanazokat a hibákat, hozod meg ugyanazokat a rossz döntéseket, vagy egyes lelki gátjaidat nem tudod megérteni és feloldani, akkor nagyon hasznos lehet egy ilyen meditatív hipnózis.

Az utaztató kiválasztása

A reinkarnációs utazás, illetve sok esetben terápia során fontos, hogy a lehető legjobb szakembert válasszuk magunknak. Az előző életeinkben tett kitérő ugyanis igencsak megrázó is lehet, és ha nem egy újabb traumát szeretnénk magunknak, hanem feldolgozni a korábbi problémánkat, akkor nem mindegy, ki segít minket az út során.

Egy hozzáértő előző élet terapeuta nem engedi, hogy az utazásunk során olyan dolgokat lássunk, amely nagyon megrázó lehet a számunkra. Sok olyan utaztató van, aki nagyon rövid idő alatt tanult ki egy-egy utaztatási módszert, pedig nem minden embernél működnek ezek ugyanúgy.

A megfelelő utaztató segít, hogy a problémánk szempontjából valóban hasznos dolgokat lássunk, és az utazás során végig kommunikál velünk, és ha valamit nem szeretnénk megtudni, azt segít elkerülni.

Miből épül fel a terápia?

A reinkarnációs terápiát megelőzi egy beszélgetés az utaztatóval, aki felméri, hogy az önismeretünk, illetve az egyes problémáink megértése és feldolgozása szempontjából miért is van szükségünk az utazásra. Ezután kerül csak sor a meditatív állapotban történő útra, amely segít felfedezni az összes olyan gondunkat, amelyek nem a jelenlegi életünkben keletkeztek.

A terápia zárásaként az utaztató elbeszélget velünk a látottakról, hogy segítsen ezeket feldolgozni. A terapeuta tanácsokat ad, hogyan integráljuk a jelenlegi életünkbe a látottakat, hogy ezek valóban hasznosak legyenek a számunkra.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást